Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a baj a noname telefonokkal?

Mi a baj a noname telefonokkal?

Figyelt kérdés

olyat szeretnék de mindenki aztmondja hogy nem véletlenül noname....pedig ezek közül szerettem volna választani:

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. szept. 19. 08:52
 1/8 szántóvető ***** válasza:
ha nem forgalmazzák itthon és elromlik akkor körülményes a garanciáztatás,küldözheted postán valahova.az elephone jó telefonokat gyárt,kb mint az oneplus,a többiről nem tudok semmit.nekem ebayes kínai noname tabletem van és nem tökéletes,a kijelzővel vannak gondok mert néha önálló életet él(az is lehet hogy konstrukciós hiba) de nincs kedvem 1-2 hónapra megválni tőle a szerviz idejére.szóval van bennük kockázat.
2015. szept. 19. 09:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaa..értem köszi :) ..de engem az nem zavarna..mert ha tönkre megy újat veszek :) XD
2015. szept. 19. 17:13
 3/8 szántóvető ***** válasza:
jó neked.akkor hajrá,rendeld meg amelyik szimpatikus.Magyar nyelvnek kell rajtuk lenni elvileg.
2015. szept. 19. 18:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a help-et :D
2015. szept. 19. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy kis országunkban nem kapható egy telefon, attól még nem lesz noname. Én is úgy hallottam, hogy az Elephone megbízható telókat gyárt. A többivel vigyáznék a helyedben. Igazából én csak olyan telefont vennék, aminek van topikja az xda-n, le leht tölteni hozzá custom recoveryt, ROMot, stock szoftvert. Mert ha valami a szoftverben esetleg elromlana, akkor házilag meg tudod javítani, nincs szervizes macera.
2015. szept. 20. 10:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi..nekem is ez a véleményem :)

Fogadok hogy fiú vagy! :D

2015. szept. 20. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Eltaláltad :D

17f

2015. szept. 20. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudtam :D
2015. szept. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!