Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Tényleg kiábrándító, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg kiábrándító, ha egy lánynak nehezen van orgazmusa?

Figyelt kérdés
A párom egyre kevesebbet szexel velem. Nincs könnyen orgazmusom, ő pedig hamar elmegy. Ha végre sor kerül a szexre, akkor általában mindent megtesz, de egyre ritkább a szex, és egyre jobban feszengek emiatt, és így persze még nehezebben megyek el. Nem lenne feltétlenül elvárásom, hogy mindig "jó legyen" nekem is, de legalább akkor többször legyen. Ennyire kiábrándító lennék?
2017. márc. 1. 08:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hidd el, tudom, hogy hogyan izgassam fel, akkor altalaban mulodik is a dolog.

De egy ido utan borzaszto rossz erzes, hogy szinte csak en kezdemenyezek.

2017. márc. 1. 08:55
 12/15 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodt hangulatban meg kellene ezt beszélnetek, hogy ki mit szeretne és feltárni az okokat...

24F

2017. márc. 1. 09:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akiknek igen.

2 ilyen kapcsolatom is volt, a végén mindkettő a fejemhez vágta, azért nem megyek el, mert kényszerből szexelek....

Jelenlegi párom tudja, hogy hüvelyileg nemigen megy a dolog, így szépen kinyal, és utána szexelünk.

Nekem jó így és neki is.

2017. márc. 1. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:

fárasztó, sajnálom, de ez az igazság. Minél több a "csalódás" annál kevésbé kívánod a következőt.

Ez most nem csak nálad jöhet létre, sima kapcsolatokban ahol alapból jó a szex, néha már nincs az embernek annyira kedve odatenni magát.

Amit saját tapasztalatból ajánlok, azok a játékok. Nem tudom mennyire vagytok nyitottak rá, de egy jó vibrátor csodákra képes és élvezet használni. Azon felül szinte mindig sikerrel jársz vele, még akkor is ha nincs kedved.

Magamból kiindulva, én szeretem a nyalást, az orált, de amikor valahogy nincs meg a ritmus, a párom se érzi csúcson magát és már eltelik 15 perc és még rosszabb mint az elején, akkor persze elmegy mindenkinek a kedve.

Vibrátornál más, mert ott ha kell 2 perc alatt kivégzem, de mivel tudod, hogy sikerülni fog, és látod, hogy nagyon élvezi, ezért szívesen eljátszik az ember fél órát is vele, anélkül hogy kiakadna az állkapcsa vagy leszakadna a nyelve.

2017. márc. 1. 15:37
 15/15 anonim ***** válasza:
El kellene kezdeni végre megismerned a tested és minden létező dolgot kipróbálni, hogy hogy jutsz el legkönnyebben az orgazmusig. Először egyedül, aztán vele. Játszatok és tapasztaljatok, hogy hogyan tudjátok a legkönnyebben megtanulni. Vagy pl. elégítsd ki magad előtte. Ha megvolt a klitorális orgazmus, utána már jönni szokott az a vaginális is, ha a párod pár percig mindent beleadva, szét tudja kefélni a puncid.
2017. márc. 3. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!