Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Kinek volt már sorozatos orgazmusa? Milyen érzés?
Kíváncsi lennék rá milyen lehet
19L
Igen volt. Csodás. Egymás után ugyan olyan erőségű orgazmus.... :3
Ha megtalálom,és nagyon izgatott vagyok akkor megy :3
Gyakorlás és ügyesség kérdése az egész.
18l
Jó lenne, magyon vágyom rá :)
Annyira jellemző egyébként, máris betalált valaki privátban és ajánlatot tett......
Nagyon jo erzes erezni hogy ezt okozom. Nyalas es ujjazas kozben eddig minden baratnomnek volt de csak ugy. Farkamtol egyik pozba se volt ilyen pedig nem kicsi.
Nagy odafigyelessel eleg sokaig fent lehet tartani az orgazmusokat csak odakell figyelni hol es hogyan erzekeny a partnerem.
Nekem elég gyakran van. Partnertől is függ mert van aki fel tud olyan nagyon izgatni annyira h viszonylag könnyű elérni vele a sorozatos orgazmust. A barátommal pl. szinte mindig 3-4szer élvezek el. Kb 1 perces megszakításokkal. A folyamatos, több percen át tartó orgazmust is el tudjuk érni, de az viszont már sokkal nehezebb. Akkor sikerül ha mondjuk 1 hétig nem szexelünk, szóval már nagyon fel vagyunk pörögve, viszont nem sietjük el, hanem nagyon lassan, pl. erotikus masszázs v ilyesmi. És sokszor kell a csúcs közelében abbahagyni... olyan sokszor h már teljesen megszokd azt a bizonyos orgazmus előtti érzést, és ne az orgazmust "kergesd", hanem azt a pillanatot élvezd ki. És akkor azt a pillanatot meglovagolva, teljesen relaxált állapotban, sikerülhet a több percig tartó orgazmus.. a Kegel gyakorlatok (gésa golyó) is segíthet ezt az folyamatot úgymond kontrollálni.
Érdemes könyveket elolvasni, tantrikus szex, jóni masszázs, elnyújtott szexuális orgazmus témában. Illetve általános meditációs gyakorlatok sokat segítenek. Ez egy olyan dolog amit gyakorolni kell és nagyon ráhangolódni.
Nekem volt, de csak masztinál. :/
Nyilván rendkívül jó érzés. :D De kicsit fárasztó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!