Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti rájöttök, hogy a szexpartnereteknek mikor van orgazmusa?
Figyelt kérdés
Ha tudjátok, akkor pontosan miből?2017. jan. 31. 21:42
1/10 anonim válasza:
Remeg olyankor a lába, vagy az egész teste
2/10 RRR válasza:
nézz meg a neten egy pár amatőr masztit orgazmussal a végén
4/10 anonim válasza:
Az b@s..zna be ha nem jonnek ra....
39f
5/10 anonim válasza:
Kizárt, hogy rajtam ne venné észre a partnerem.
6/10 anonim válasza:
Ütemesen összerándul a lány puncija (na meg a popsi nyílás is) ...ha mondjuk képes remegés és hang nélkül kibírni, ebből rá lehet jönni.
7/10 anonim válasza:
Úgy rám szorít olyankor a puncija, hogy attól meg én megyek el rögtön és, olyan édes hangon nyögdécsel és remeg az egész teste, egyszerűen fantasztikus és imádom nézni közben.
Ha, ilyet valaki nem vesz észre, nem él át, vagy nem élvezi, azt csak sajnálni tudom.
8/10 Deflohelp válasza:
Például kapkodva veszi a levegőt és lüktet a puncija.
9/10 anonim válasza:
Olyankor szokott aktus közben felriadni :D
10/10 anonim válasza:
Érzem a farkamon, ahogy összehúzódik és lüktet a hüvelye (egyébként meg ez mellett a sikoltozásból is :-P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!