Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal nem tudunk egy menetnél többet együtt lenni, mert 15-20 percnyi szex után elkezd fájni a hüvelye. Neki sokszor nem elég ez az idő, hogy orgazmusa legyen, viszont így nekem sem annyira élvezetes a szex. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 12:08
1/8 anonim válasza:
Szia. Nem lehet, hogy nem nedvesedik eléggé, és az okozza egy idő utána fájdalmat?
2/8 A kérdező kommentje:
Az elején nincs baj a nedvességgel, van, hogy annyira kívánja ő is, hogy az előjátékot már-már én erőltetem, ő már szeretné a behatolást, de ugyanez történik. Egy darabig csináljuk és ahogy csak tudok, figyelek rá, ha kell erős vagyok, ha kell gyengéd, de egyszerűen a vége ugyanaz. Ha nem hatolok be, hanem kézzel izgatom, sikerül elérnem az orgazmusát, már kiismertem mit szeret és mit nem, de még sem ugyanaz a kettő.
2016. dec. 8. 12:25
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy picit nagy vagy neki, vagy ő szűk.
Nem illetek össze méretben.
4/8 A kérdező kommentje:
Ha tövig vagyok benne, akkor pont elérem a határait, szerintem pont a méretei vagyunk egymásnak. Stresszelős fajta ember, a negatív dolgokat jobban megjegyzi pl. a munkahelyéről is. Lehet, hogy lelki eredetű a gond?
2016. dec. 8. 12:37
5/8 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül. Valószínűleg kicsit hevesen csináljátok és ki dörzsölődik a hüvelyfal, hámsérülés stb. Ezért fáj. 22 L
6/8 anonim válasza:
Próbáljátok egy minősègi síkosítót.
7/8 anonim válasza:
Ha ilyen sok ido nem eleg neki ahhoz, hogy orgazmusa legyen, el kellene mennie nodokihoz, hogy nem szervi oka van e.
Addig is hasznaljatok sikositot. Es legyen hosszabb az elojatek.
8/8 anonim válasza:
Ilyen sok idő? 20 percről van szó, az hol sok idő...
Valószínűleg kidörzsölődik, de már szerepet játszhat az is, hogy fél a fájdalomtól és rágörcsöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!