Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már másnak is felöltözve széken ülve orgazmusa úgy hogy csak nagyon aprókat mozgott előre vagy oldalra? Iskolában, emberek közt is? 18l
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 15:13
3/9 anonim válasza:
Erotikus cset közben többször is történt már ilyen velem, meg sem kellett mozdulnom. (széken ülve, felöltözve)
4/9 anonim válasza:
Olyan volt már, hgy kicsit felizgultam, de orgazmus így még sose. 17l
5/9 anonim válasza:
Akkor most már vágom, hogy a titkárnőm miért szokott ülve táncikálni a széken munka közben :-D
6/9 anonim válasza:
Hallottam már ilyen lányról, de én férfi vagyok.
7/9 anonim válasza:
Annyi bizonyos, hogy van fantáziája a kérdezőnek. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem volt :) Nem kérek privátot.
9/9 anonim válasza:
Próbáld ezt ki biciklizés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!