Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, akknek még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akknek még sosem volt orgazmusa?

Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőmnek, szóval most így karácsony előtt keresek neki pasit.
2016. dec. 5. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
5%
Olyan nincs hogy ne lett volna valakinek legalább egyszer:D vagyis 7-8 éveseknek lehet hogy nem volt még:D
2016. dec. 6. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen biztos, hogy van itt olyan, mert ez nem mindenkinek adatik meg. Egyik ember ilyen, a másik olyan.

Legfeljebb az illető szégyenli magát, és nem válaszol.

Volt olyan barátnőm, aki az első menetünk végén mondta, hogy nem sikerült neki, de ne okoljam magam, mert még soha életében egy orgazmusa se volt, se baráttól, se maszturbálással.

Felizgult, közben nagyon élvezte a szexet, de az orgazmus nem jött a végén. Utána aztán nagyon fájdalmas volt neki, a tusolóból hideg vizet nyomatott a csiklójára, hogy kibírja.

Kicsit ideges voltam emiatt, amikor a következő barátnőm aludt nálam először, féltem, hogy mégis én voltam a mulya. Szerencsére a hozzá elég volt hozzáérni, és már sikítozott az orgazmustól, felverve a házat, egymás után többször...

2016. dec. 6. 11:37
 4/4 anonim válasza:
Maszti szamit?
2016. dec. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!