Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm felhozta a témát, hogy szeretne durvább BDSM sexet. Hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, 14 lánnyal volt eddig dolgom akiket soha nem "aláztam" meg, hanem egyenrangú félként kezeltem őket szex közben. A mostani barátnőm viszont arra kér hogy alávetettként kezeljem, s esetleg fájdalmat okozzak neki bizonyos kereteken belül. Érdekel a téma, csak vannak félelmeim. Úgy érzem rengeteg düh s aggresszió gyűlt fel bennem az évek során, s félek, hogy ha kiengedem egy kicsit is ezt akkor túllövök a célon és túl nagy fájdalmat okkozok a barátnőmnek. Ha most kezdenék el DOM lenni, mit ajánlanátok kezdésnek?2017. márc. 1. 01:32
1/3 Igen, én vagyok! :) válasza:
Pl azt, hogy uralkodni nem azért szokás valakin, hogy levezesd a dühöt és az agressziót hanem hogy bizalmat építs.
2/3 anonim válasza:
Es neki nadrágszíjjal üsd addig amig üvölt és nem hugyozik a fájdalomtól... Majd meg gondolja hogy tényleg kell ez neki... Na jó viccet félre téve. Beszéljétek meg hogy mégis mit szeretne? Mert a BDSM egy nagyon tág fogalom széles körű. 23 L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.
nem nagyon tudom elkézelni mire is vágyik igazán...
probaltam egy kicsit dominansabb lenni meg erosebb. nem mentem tul messzire. volt fojtás hajhúzás meg övvel fenékcsapkodás.(csak szövet öv) de kijelentette hogy eddig ez volt legjobb.
köszi az eddigi válaszokat. ha valakinek van még ötlete szívesen várom
2017. márc. 3. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!