Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, lányok ajánlanátok valami trükköt, tippet, praktikát, vagy taktikát amivel kevésbé fog fájni az első aktus? 18l
Figyelt kérdés
Most vagyok 18 éves és érzem hogy nagyon kívánom a szexet most nincs barátom de ha lesz majd szeretnék minél jobban felkészülni az elsőre hogy akkor jobban menjenek a dolgok2017. febr. 28. 15:13
11/13 anonim válasza:
Ez több mindentől függ.Én példàul nem igazàn illettem össze ilyen szempontból a partneremmel.Ő kicsit nagyobb mérettel volt ott megàldva az àtlagosnàl.Hiàba volt tapasztalt meg figyelmes.Csak többszöri próbàlkozàs utàn siketült úgy.Én itam előtte.Nem sokat,de arra elég volt hogy ne paràzzak annyira,persze igy is fàjt.De hàla a fél üveg pezsgőnek nem fogtam fel annyira...
Bàr hogy is van,túl lehet élni,aztàn úgyis egyre jobb lesz.
12/13 anonim válasza:
Ismerd meg tested s magad. Mi, hogyan jó neked.
Eléggé fog szídni jövendőbelid ha tudná, elvehette vokna szüzességed, de te "fel akartál készülni", amihez.........
13/13 anonim válasza:
Ne parázz, válaszd ki a megfelelő partnert, aki kellően figyel rád és mindenképpen mondd el neki, hogy ez az első neked ez nagyon fontos! Előtte kicsit ujjazd magad. Figyeljetek oda, hogy kellően nedves legyél, és kérd meg a srácot, hogy legyen óvatos. A lényeg, hogy engedd el magad és ha valami nem jó, akkor ne szégyelld elmondani! A lényeg tényleg, hogy bízz a partneredben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!