Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, lányok ajánlanátok valami trükköt, tippet, praktikát, vagy taktikát amivel kevésbé fog fájni az első aktus? 18l
megfelelő felkészültség agyban, tehát ne azért akard, mert a másik már nem bír magával...
hosszú előjáték, tehát nedvesedj be rendesen, kívánd akard! (ha a másikat kielégíted kézzel/szájjal, akkor a második menetre nyugodtabb lesz és jobban tud rád figyelni)
ujjazással tágítani kicsit, ha nagyon szűk vagy...
és persze a védekezés!!!
24F
Nincs csodapraktika, ha ellazulsz akkor kevésbé fog fájni. De inkább a fiún múlik, hogy kellően nedvessé tegyen és figyeljen rád, gyengéd legyen.
Van aki leissza magát, de az szerintem elrontaná az élményt.
Ne görcsölj ne idegeskedj.. Ne az legyen benned hogy jajj fájni fog
Lazulj el. igyatok egy pohár bort vagy pezsgőt. jah és VÉDEKEZZETEK!!!!!! 23
Szerelmeskedjetek előtte több hónapig, és legyél idősebb, mint 20 éves!
Általában ilyenkor egyáltalán nem fáj.
Sokat fórumoztam, és mindenki erről számolt be, akinek így történt, nekem is így volt. Szóval nem találtam olyan nőt, akinek fájt volna, ha így veszítette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!