Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, lányok ajánlanátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, lányok ajánlanátok valami trükköt, tippet, praktikát, vagy taktikát amivel kevésbé fog fájni az első aktus? 18l

Figyelt kérdés
Most vagyok 18 éves és érzem hogy nagyon kívánom a szexet most nincs barátom de ha lesz majd szeretnék minél jobban felkészülni az elsőre hogy akkor jobban menjenek a dolgok
2017. febr. 28. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ne egy gyökérrel gyere össze. :)
2017. febr. 28. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Csináld lánnyal.
2017. febr. 28. 15:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

megfelelő felkészültség agyban, tehát ne azért akard, mert a másik már nem bír magával...

hosszú előjáték, tehát nedvesedj be rendesen, kívánd akard! (ha a másikat kielégíted kézzel/szájjal, akkor a második menetre nyugodtabb lesz és jobban tud rád figyelni)

ujjazással tágítani kicsit, ha nagyon szűk vagy...

és persze a védekezés!!!

24F

2017. febr. 28. 15:16
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Nincs csodapraktika, ha ellazulsz akkor kevésbé fog fájni. De inkább a fiún múlik, hogy kellően nedvessé tegyen és figyeljen rád, gyengéd legyen.

Van aki leissza magát, de az szerintem elrontaná az élményt.

2017. febr. 28. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Ujjazd magad, ismerd meg a tested, tanuld meg hogyan tudsz ellazulni, kitágulni. Válassz olyan partnert, aki figyel rád és akiben teljes mértékig képes vagy megbízni. Amikor meg megtörténik figyeljetek a síkosításra (akár síkosítóval) és legyen elegendő előjáték hogy oldódjon a görcsösség és el tudj lazulni. Nekem nagyon jó volt, hogy lovaglóban csináltuk, mert így én irányítottam és a saját tempómban tudtam beleereszkedni. Akármennyire is óvatos a partner, ő nem érzi amit te érzel.
2017. febr. 28. 15:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne görcsölj ne idegeskedj.. Ne az legyen benned hogy jajj fájni fog

Lazulj el. igyatok egy pohár bort vagy pezsgőt. jah és VÉDEKEZZETEK!!!!!! 23

2017. febr. 28. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
***23 L
2017. febr. 28. 16:24
 8/13 anonim válasza:
100%
Az ujjazd meg magad ismerkedjed a testeddel ès a partnervàlasztàs a leg lènyegesebb. Ne görcsölj azon h fàjni fog. Ès misszionàrius pozban kezdjetek de ne emeld a làbaid ès ha ugyèrzed sok egyszerre kicsit comb összefeszit ès kijjeb megy a. Ja ès ez nem mozifilm itt lehet reklàm szünet söt be is lassithatod a projektet
2017. febr. 28. 16:38
 9/13 anonim ***** válasza:
22%
Ha rámbízod magad, akkor felejthetetlen szerelmeskedésben lesz részed Nyuszi.
2017. febr. 28. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:
66%

Szerelmeskedjetek előtte több hónapig, és legyél idősebb, mint 20 éves!

Általában ilyenkor egyáltalán nem fáj.

Sokat fórumoztam, és mindenki erről számolt be, akinek így történt, nekem is így volt. Szóval nem találtam olyan nőt, akinek fájt volna, ha így veszítette el.

2017. febr. 28. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!