Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megoldható?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megoldható?

Figyelt kérdés

Egy ismeretlen, nős férfival szeretnék egy egyéjszakás kalandot, egy túlfűtött éjszakát! Egy olyan férfivel, akit a felesége, tényleg elhanyagol, rég volt nővel, úgy igazán, így kiélhetné rajtam a vágyait és én is rajta...

Izgató belegondolni, hogy egy ilyen kiéhezett férfivel, milyen izgalmas lenne a szex.

Névtelenül és tényleg igazán ismeretlenül, persze kölcsönös szimpátia/vonzalom alapján és semmi kötöttséggel és csak egyszeri alkalom lenne...

Mennyi az esély, ilyen férfit találni? Egyáltalán, hogy lehetne, ilyen férfit keresni?

Társkereső erre nem alkalmas, akkor, talán szórakozóhely?

Ötletek?

2017. febr. 28. 09:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 Ez mind csak kifogás, takarózás.
2017. febr. 28. 11:50
 12/20 anonim ***** válasza:
#10 Az meg a másik, hogy miből fogod első látásra megállapítani, hogy ő elhanyagolt szexuális téren? Lehet csak azt mondja, közben meg mindent megkap. Ne hidd azt, hogy csak azok lépnek félre, akik elhanyagoltak.
2017. febr. 28. 11:52
 13/20 A kérdező kommentje:

Egy férfin észre lehet venni, ha el van hanyagolva, vagy csak potya szexet keres... aki tudja ismerni a férfiakat, annak ez feltűnik.

Mivel mindig férfibarátaim voltak, mivel a nőkkel nem jövök ki, így van egy kis tapasztalatom... és azt nem nehéz felismerni, hogy ki kamuzik és ki nem.

Hihetsz amit, akarsz engem nem tudsz vele megsérteni...mivel:

1. még nem tettem meg, ha meg is tenném sem lenne közöd hozzá.

2. Pont a te véleményed nem érdekel, hisz nem is ismerlek. :)

3. Szerintem neked is vannak hibáid vagy titkos vágyaid... előbb nézz szét magadban, aztán ítélkezz. ;)

De, amúgy sem egymásnak kell megfelelnünk, így nincs is miről beszélni!

2017. febr. 28. 12:00
 14/20 A kérdező kommentje:
* aki, ki tudja ismerni
2017. febr. 28. 12:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Jaj hát persze.. Amúgy igen, vannak vágyaim. De én nem tagadom amit teszek, ha nő lennék, és ripanckodnék, akkor beismerném. :D
2017. febr. 28. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Így már értem a vágyad...

De, ehhez nem feltétlenül kell egy nős férfi...

Nekem is volt ilyen vágyam... de ehhez, elég egy régebb óta egyedülálló férfi is, és hidd el, ő is nagyon odaadó tud ám lenni.

Nekem is hasonló vágyam volt.

Szex egy kiéhezett, vonzó idegennel, hajt a kíváncsiság és csak egyszeri alkalom...

Bár én elrontottam, én hozzámentem az én vad, kiéhezett idegenemhez...

De, itt, óvatosan az ilyen kijelentésekkel, hogy nős pasira vágysz. Sok nő, erre vérszemet kap.

Ha érdekelnek részletek, privátban segítek. ;)

Így én, a jelzőt visszavonom rólad, mert már értem, hogy mire vágysz...

(De, megsúgom, ehhez nem csak elhanyagolt, nős pasi felel meg.)

A megcsalós részeddel meg egyetértek, ha valaki nem figyel a párjára, vagy gyerek után nem foglalkozik a férjével és magával, ne csodálkozzon, ha megcsalják.

Csak itt, sok az álszent...

#6-os

2017. febr. 28. 12:14
 17/20 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van, hogy nem feltétlenül kell ehhez nős férfi...de, úgy gondolom/gondoltam, hogy talán ők az ilyen formában, a legkiéhezettebbek.... De, tényleg azon van a hangsúly, hogy ismeretlen és kiéhezett legyen és hát, hajt a kíváncsiság az egyszeri alkalom után.

Neked, pedig gratulálok, ezek szerint, neked duplán teljesült a vágyad!

2017. febr. 28. 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Megis milyen jelekből ismernél fel pl:

boltban,vagy az utcán,kávezoban,egy pizzériában...??

2017. febr. 28. 12:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem megoldható...Találsz rengeteg kiéhezett,nem föltétlenül kiéhezett férfit...

Most rengeteg privit kapsz az ország minden részéről..

Nekem is válaszolhatnál priviben hogy merre laksz..

Szerintem válassz innen a gyk.-ról..

Üdv...sok sikert !

F(elhanyagolt)

2017. febr. 28. 15:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Reggel 8-kor a Monorról Nyugatiba menő vagy du. 5-kor visszainduló vonaton megtalálsz:) de csak Ferihegyig megyek! 37F
2017. febr. 28. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!