Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megoldható?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megoldható?

Figyelt kérdés

Egy ismeretlen, nős férfival szeretnék egy egyéjszakás kalandot, egy túlfűtött éjszakát! Egy olyan férfivel, akit a felesége, tényleg elhanyagol, rég volt nővel, úgy igazán, így kiélhetné rajtam a vágyait és én is rajta...

Izgató belegondolni, hogy egy ilyen kiéhezett férfivel, milyen izgalmas lenne a szex.

Névtelenül és tényleg igazán ismeretlenül, persze kölcsönös szimpátia/vonzalom alapján és semmi kötöttséggel és csak egyszeri alkalom lenne...

Mennyi az esély, ilyen férfit találni? Egyáltalán, hogy lehetne, ilyen férfit keresni?

Társkereső erre nem alkalmas, akkor, talán szórakozóhely?

Ötletek?

2017. febr. 28. 09:24
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

:)

Azt, oda kellett volna írnom, hogy nem ajánlatokat várok, hanem, hogy személyesen, hol lehetne velük találkozni?

Járnak esetleg az ilyen férfiak szórakozni valahová?

Ha te is egy ilyen férfi vagym veled, hol ismerkedhetne össze egy olyan nő, mint én.

Internet kizárva!

2017. febr. 28. 09:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Mennyi az esélye? Csettintesz egyet és 10en ugranak rád.
2017. febr. 28. 09:35
 3/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is könnyen találsz, elég ha írsz nekem...
2017. febr. 28. 09:43
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha buszon/kavezoban ram mosolyogsz en csevegek veled. ;-) igy szoktam.
2017. febr. 28. 10:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm #4!
2017. febr. 28. 10:40
 6/20 anonim ***** válasza:
Jó nagy r.bi lehetsz...
2017. febr. 28. 11:03
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm #6!

Szíved joga ezt gondolni rólam, de nem vagyok az.

Eddig 3 szexpartnerem volt, mind, tartós kapcsolatban.

De, van egy fantáziám, amit szeretnék megvalósítani, lehet, hogy sikerül, lehet, hogy nem, de ettől nem tartom magam r.binek.

2017. febr. 28. 11:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Tudatosan szexelsz egy családos emberrel? De az vagy.
2017. febr. 28. 11:20
 9/20 anonim ***** válasza:
ma 13:25-kor a Széna téri OTP-ben :)
2017. febr. 28. 11:29
 10/20 A kérdező kommentje:

Szexelnék... ez még csak feltételes mód!

Ha meg a felesége elhanyagolja... akkor meg, miért ne?

Ha, rendben van a családi élete, sosem jönne el velem és olyan házasságba sosem kavarnék bele.

Ha az én férjemet (ha egyszer majd lesz) el tudja csábítani egy nő, az az én hibám is lesz, hisz nem adtam meg neki azt, amit ígértem neki . Így, meg is fogom érdemelni, ha megcsal vagy máshol keres vigaszt.

Egy jó házasságban nem létezik megcsalás. Szerintem.

Az meg, nem lenne szerintem bűn, ha egy tényleg ilyen téren elhanyagolt férfit kielégítenék, ha egyszer sor kerülne rá és még én is, egyedül lennék.

Ha ettől r.bi leszek, ha egyszer megvalósulna, hogy kiéljem, ezt a vágyam, hogy egy elhanyagolt férfit kielégítsek és ezáltal a fantáziám is... akkor az leszek.

Szerintem, egy ilyen férfi nagyon odaadó tudna lenni. Nyilván nem mennék el bárkivel, aki csak potya szexet akarna... nem ez lenne a lényeg, hanem egy olyan férfi, aki már rég ki van éhezve...

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit akar, vagy mit szeretne megvalósítani és mit fog...

A r.biség meg nálam mást jelent, de neked ezt ok.

Figyelj oda a párodra és sosem kerül más nő kezébe, ennyi.

2017. febr. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!