Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon intimitás? L
Szerintem semmi meglepő benne! :)
Így lettetek nevelve, nektek ez normális. Akkor lenne nem normális, hogyha direkt meztelenkednétek egymás előtt és, ha egymás nemi szervét bámulnátok! :)
Uram Isten! Hát hogy gondolod ezt? Ti meztelenkedtek egymás előtt???
Na hagyjuk a hülyeséget... komolyan. Manapság aki látja a szüleit meztelenül, esetleg együtt fürdik valamelyik szülőjével - nem kell a tisztálkodási fürdésre gondolni, hanem otthon pucéran a jacuzziban - az már egyből mentálisan sérült, degenerált ember?
Ugyan már...
28 éves vagyok, a húgom 16. Amikor kicsi volt, nem egyszer segítettem a fürdetésnél, és alakalomadtán tisztába is tettem. (Inkább az volt a szempont, hogy én is leszek egyszer apa, nekem is tudnom kell ezt azt, ha a párom nagyon el van havazva.)
Akkor most én is degenerált vagyok? Nem hinném...
Szerintem semmi probléma azzal, hogy egymás előtt nem vagytok szégyenlősek, inkább az a fontos, hogy csak több ne legyen belőle!
Manapság egyre inkább azt érzem, hogy miközben 12-13 éves gyerekek már a szexet próbálgatják, a társadalmunk mutatott arca sokkal prűdebb, mint a 70-es 80-as években! :(
#3, Én is segítek a 11 éves (kislány) unokatestvéremnek a mosakodásban. Pl. megmosom a hátát meg a haját. :) Szerintem ebben nincs semmi baj.
2-es voltam.
nem furcsa, nekem sose volt szobám sőt, nekem egy galériám van egy ideig ott bátyám egyik matracon én a műsikon aludtam lent anyáék.Azelőtt pedig lent aludtunk mind egy választófallal elválasztva mögöttem a bátyám előtte az én ágyam a választó falon túl anya.
Nem mindenkinek van/volt szobája vagy bármi ne érezd kellemetlenül magad
Normális esetekben ez nem probléma. Főleg meg ha úgy szokják meg. Én olvastam régebben hogy a természet ezt úgy oldotta meg hogy olyan hormont termel , ami taszitja az egy családban élőket. Ezért is nem mozdul rá egy fiú az anyjára, vagy nő testvérére. De ugyan úgy a lány se kivánja meg az apját, fiú tesóját.
Tehát nálatok kedves kérdező, tökéletesen működnek azok a hormonok.
Először is családtagok vagytok.
Másodszor kb egy idősek gondolom... szóval persze pár ív ida-oda, de 25 alatt, szerintem.
Továbbá, ha így lettetek nevelve, hogy nem kell szégyellősködni, persze, hogy normális.
Nincs ezen mit meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!