Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan csajjal kezdeni akinek előző párjának hatalmas intim mérete volt, ha nekem kicsi a méretem?
Valami alakulgat köztünk, de eléggé parázok. Egy uszodába járok a volt pasijával és híresen nagy a mérete. Az enyém épphogy eléri az átlagosat. :-(
Nagyon megkedveltem és félek, ha eljutunk az ágyig akkor nem lesz folytatása a dolognak.
Egy próbát mindenképp megér, de ha rendes csaj, akkor úgyse ezt figyeli egy fiúban.
19/L
Láttad már te is személyesen azt a híresen nagy méretet?
Lehet nem is igaz...
Igen, láttam a saját szememmel, valóban jó nagy.
Tudod használni a sajátomat, de többet csalódtam már a nőkben. Olyanban is, aki szerint jó voltam az ágyban.
Mi van akkor, ha a előző méretes pasija is jó volt az ágyban, akkor is elég leszek én neki? :-o
Erre nincs szabály! Próba szerencse!
A legtöbb nőnek a lelke a legfőbb erogén zónája, de akadnak olyanok, akinek igenis számít a méret. Kimondani kevesen merik a férfiak szemébe, legfeljebb szakítanak vele indoklás nélkül.
Első nejemmel hasonló cipőben jártam. Kollégák voltunk vele is és előző párjával. Utóbbival egy zuhanyzóban öltöztünk a munkahelyen. Akkora volt neki, hogy méltán nevezhették háromlábúnak. :-) Mégis lecsaptam a kezéről (vagy fogalmazhatok úgy, szerszámjáról) későbbi nejemet.
Számtalan szempont alapján dönt az ember a kapcsolatról, ha pedig szerelem is van, akkor az intim méret sokad rendű.
A lényeg: Ne beszéld be magadnak, hogy kevesebb vagy a másik pasinál, mert akkor Damoklész kardjaként lebeg majd a fejed felett. Hinni kell önmagadban, akkor nyerő leszel!
Sok sikert!
F 45
ma 22:39
Ennél szarabb kifogás nem létezik hogy sokat csalódtál a nőkben plusz ez senkit nem érdekel nem kell sajnáltatnod magad. Fogod magad megfarkalod és mindketten boldogak vagytok. Ha valamiért elbukod ezt a nőt akkor azt csak a saját teszetoszaságodnak köszönheted majd...
Csak ha nem tervezel vele komolyan. Akárhogy is van, előbb - utóbb vágyni fog arra a méretre.
Sosem fogja elismerni, talán még magának sem, de a kapcsolatot felőrli. Mindig is hiányolni fogja a szexben, és ettől beteljesületlen vágy marad neki. Te meg majd nem érted, hogy mi a baj, miközben azt mondja, hogy semmi. Aztán szép csendben elhidegültök egymástól, és megjelennek azok a problémák, ami miatt szakítani fogtok. Talán míg élsz abban a hitben lehetsz, hogy nem a méret volt a szakítás oka. Pedig az hozta a többi problémát.
Nem véletlen, hogy a nők az első, második parterükkel leélik az életüket, de akinek (sokkal) több volt, és tudja milyen a nagy, annak tönkremennek a házasságai, az átlagos férfiakkal.
Csak szexre, viszont tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!