Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan csajjal kezdeni akinek előző párjának hatalmas intim mérete volt, ha nekem kicsi a méretem?
Valami alakulgat köztünk, de eléggé parázok. Egy uszodába járok a volt pasijával és híresen nagy a mérete. Az enyém épphogy eléri az átlagosat. :-(
Nagyon megkedveltem és félek, ha eljutunk az ágyig akkor nem lesz folytatása a dolognak.
Nyilván az előzőbek is ezt mondta.
'A legtöbb nőnek a lelke a legfőbb erogén zónája"
A nőknek nincs lelke.
"láttam a saját szememmel"
Erektáltan???
Érdekelne, mi történt azóta!
Nőként azt mondhatom, igenis számít a méret. Nem feltétlenül a nagy méret, hiszen nem minden nő kedveli a hatalmasat. Épp ezért, vannak csajok, akik kifejezetten utálják a méretes szerszámokat.
Persze, nem állítom, hogy vannak akik a kicsit szeretik, mert egy minimum kell a kielégüléshez.
Ha tudja használni a férfi, azaz agya is van szeretkezéshez, nem csak libidója, akkor tudja kompenzálni a túl kicsi vagy túl nagy méret miatti problémákat. Párkapcsolatban nem minden a szex, ha kizárólag a méret a gond, a férfi szexkultúrája viszont toppon van, akkor lehet nagyon szuper az együttélés!
Volt szerencsém nagyhoz, ami már zavaró volt. Mint kiderült, a tulajdonosának sokkal nehezebb volt partnert találnia, mint a normál vagy akár a kicsi méretű férfiaknak. Elmesélése szerint, 10 nőből, akivel eljut az ágyba, 7 megriad és legfeljebb kézzel hajlandó, majd nem jön el a következő randira, 2 néhány éjszakás partner lesz, egy pedig élvezi hosszútávon is. Jómagam párszor bújtam vele ágyba, de inkább csak haver lett, mint partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!