Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes olyan csajjal kezdeni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan csajjal kezdeni akinek előző párjának hatalmas intim mérete volt, ha nekem kicsi a méretem?

Figyelt kérdés

Valami alakulgat köztünk, de eléggé parázok. Egy uszodába járok a volt pasijával és híresen nagy a mérete. Az enyém épphogy eléri az átlagosat. :-(

Nagyon megkedveltem és félek, ha eljutunk az ágyig akkor nem lesz folytatása a dolognak.

2016. dec. 7. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nyilván az előzőbek is ezt mondta.

2016. dec. 8. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
13%

'A legtöbb nőnek a lelke a legfőbb erogén zónája"

A nőknek nincs lelke.

2016. dec. 8. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

"láttam a saját szememmel"

Erektáltan???

2016. dec. 8. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

Érdekelne, mi történt azóta!

Nőként azt mondhatom, igenis számít a méret. Nem feltétlenül a nagy méret, hiszen nem minden nő kedveli a hatalmasat. Épp ezért, vannak csajok, akik kifejezetten utálják a méretes szerszámokat.

Persze, nem állítom, hogy vannak akik a kicsit szeretik, mert egy minimum kell a kielégüléshez.

Ha tudja használni a férfi, azaz agya is van szeretkezéshez, nem csak libidója, akkor tudja kompenzálni a túl kicsi vagy túl nagy méret miatti problémákat. Párkapcsolatban nem minden a szex, ha kizárólag a méret a gond, a férfi szexkultúrája viszont toppon van, akkor lehet nagyon szuper az együttélés!

Volt szerencsém nagyhoz, ami már zavaró volt. Mint kiderült, a tulajdonosának sokkal nehezebb volt partnert találnia, mint a normál vagy akár a kicsi méretű férfiaknak. Elmesélése szerint, 10 nőből, akivel eljut az ágyba, 7 megriad és legfeljebb kézzel hajlandó, majd nem jön el a következő randira, 2 néhány éjszakás partner lesz, egy pedig élvezi hosszútávon is. Jómagam párszor bújtam vele ágyba, de inkább csak haver lett, mint partner.

2016. dec. 23. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!