Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aszexuálisoknak miben merül ki az intimitás?
Figyelt kérdés
Csók, ölelés, simogatás és ennyi?2016. nov. 7. 23:29
1/8 anonim válasza:
Bocsi, nem vagyok érintett, de engem is érdekelnének a válaszok.
2/8 anonim válasza:
Ugyanabban, amiben neked, a különbség, hogy ott nem cél az aktus és az orgazmus. Az intimitás jóval mélyebb és szerteágazóbb dolog mint a mechanikus reszelés )szex) Tehát tévedés azt gondolni, hogy az aszexuálisok lemaradnak valami lényeges dologról.
3/8 anonim válasza:
Konkrétan semmiben :O épp ez a lényege. még a simogatást sem igénylik
4/8 anonim válasza:
Simogatas, csokolozas de mind ugy hogy szorosan van a 2 test egymashoz. Esetleg talan de csak talan meg szopas.
18f
5/8 anonim válasza:
Ismerek aszexuális pasit. Nála csak ölelés van. Csók, simogatás, orál szóba se jöhet mert nála az már szexualitás és ő nem igényel ilyen dolgokat.. Max találkozáskor egy baráti ölelés és ennyi... Baráti puszit se fogad el elhúzza az arcát. Csak ölelés.. Ennyi
22 L
6/8 anonim válasza:
nagyjából ennyi. de én nem szeretem igazán egyiket se. baráti öleléseket elfogadok, főleg azonos neműektől. barátnőimtől bármikor.
23L
7/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szeretek csókolózni, ölelkezni is csak pl. találkozáskor, vagy mondjuk vigasztaláskor stb. tehát olyat nem tudok elképzelni, hogy ok nélkül csak azért fogdossuk meg simogassuk egymást valakivel, mert szeretjük egymást. Van rengeteg más módja a szeretet kifejezésének. A legjobb barátomat is nagyon szeretem, mégse fogdosom meg taperolom, hanem pl. sok időt töltünk együtt, gyakran beszélgetek vele, elhívjuk egymást ide-oda, segítünk egymásnak meg ilyenek. Egy párkapcsolatban is csak ugyanezeket tudnám elképzelni, testiségeket egyáltalán nem, és igazából nem is nagyon értem, mások ezt miért igénylik. Ne értsd félre, nem ítélek el senkit, aranyosak az ilyen egymáshoz bújós párok, csak én nem érzem ennek a szükségét és nekem nagyon fura, hogy más meg igen.
8/8 anonim válasza:
én pl az előző válaszolóval ellentétben nagyon ölelkezős típus vagyok, úgyhogy ez emberfüggő. nálam kb minden ami nem szexuális tartalmú, tehát ölelkezés, csók stb, a lényeg az hogy semmi szexuális töltetű dolog, mert azt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!