Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi "szexualitás" belefér? (Többi lent)
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és pár hónapja járok egy 14 éves lánnyal nagyon jól elvagyunk,rengeteg a közös témánk,sok mindent csinálunk együtt.Annyi a problémám,hogy szexualitásról nemigen beszéltünk,persze nekem az elég evidens,hogy ilyen fiatalon nem fog velem lefeküdni,és ez nem is zavar.A kérdésem az lenne,hogy kisebb dolgok azért beleférnek?Például,hogy megfogom a popsiját,végigsimítok a testén,rendesen az ölembe ül,meg ilyenek?Kicsit bizonytalan vagyok,és nem merek ilyeneket csinálni,pedig lehet,hogy örülne is neki.Jó lenne,ha tudnátok segíteni.Válaszokat köszi előre is!Kort,nemet légyszi írjatok.2016. okt. 9. 16:36
1/9 anonim válasza:
Szerintem azért egy 1-2 évvel idősebbet választhattál volna. Próbáld meg, ha nem akarja, úgyis elteszi a kezed onnan.
2/9 anonim válasza:
Belefer, hiszen az egyeb reszeit nem akarod fogdosni, szoval belefer. De beszeld meg vele es nem er meglepetes.
3/9 anonim válasza:
Ennyi simán belefér szerintem. Ha úgy nézzük h a 13 évesek már dugnak jobbra-balra akkor végképp.
5/9 anonim válasza:
Szerintem tetszeni fog neki. Ha nem csinálod magadtól, ő fog az öledbe ülni. Vagy oda teszi a kezed, ahol érezni szeretné.
7/9 anonim válasza:
Szerintem belefér. Az a lényeg, hogy ne legyél akaratos, erőszakos, ne erőltesd rá.
8/9 anonim válasza:
Kicsit legyél kezdeményezőbb.
Beszélgetésben is, meg tettekben is.
9/9 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy! Fuckin idiot next gen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!