Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan aki a hármas szex után kiábrándult a párjából?
Régebben a bátyám megosztotta velem a barátnőjét. A barátnője nagyon élvezte, de utána mindég csak velem akart szexelni, a bátyust pedig hanyagolta. Fogalmam sem volt, hogy mit csináltam jobban, de kicsit kellemetlenné vált a szitu.
A bratyesz jól tudott udvarolni a lányoknak, könnyen ágyba tudta vinni őket, én meg úgy látszik, hogy az ágyban voltam jobb. Talán ez annak köszönhető, hogy kajakoztam évekig, így a fizikai állóképességem megvolt, hogy elvigyem a lányt a csúcsra.
Ez már a múlt. A feleségeinket már nem osztjuk meg egymással. Pedig furdal a kíváncsiság, hogy milyen érzés lehet, amikor egyszerre dolgozik két dugattyú egy hengerben. :)
Ahol egy baba feje átfér, ott két kukacnak is bőségesen van hely, lehetne vidámkodni.
Talán nem is lehet valódi hármasnak nevezni, amit régebben hármasban műveltünk, hiszen egyszerre mindig csak egyikünk huzagolta a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!