Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő két párkapcsolat között az életetekben? Időközben volt szexpartneretek vagy bírtátok szex nélkül?
Figyelt kérdés
kort és nemet is :)2017. febr. 25. 17:29
1/9 anonim válasza:
5 hónap volt a leghosszabb idő két kapcsolat között. És volt szexkapcsolatom az idő alatt.
29N
2/9 anonim válasza:
2 év volt a leghosszabb idő,de pont azért mert élni akartam kicsit ,tehát volt szexkapcsolatom!Igazábol én el sem tudom képzelni szex nélkül egy hétnél tovább :) 31/F
3/9 anonim válasza:
közel 1,5 évig nem volt barátom, nem volt szex, csak csók más fiúkkal
4/9 anonim válasza:
2 év.. Nem volt semmilyen kapcsolatom 23 L
5/9 anonim válasza:
Talonban mindig volt valakim, így koplalnom sohasem kellett az elmúlt 42 évben. Volt azonban olyan, hogy annyira meggyötört egy szakítás, hogy évekig nem tudtam nőre nézni.
58F
6/9 anonim válasza:
3 evig voltam szingli a legelso kapcsolatom utan, kozbeb kavartam egy csavoval, de nem fekudtem le vele, mivel o nem taplalt irantam erzelmeket, csak en iranta es mert tudta mit erzek, igy nem engedtem neki hogy egy csoknal tobb legyen, ra 5 honapra jottem ossze a mostani parommal, 3 eve vagyunk egyutt lassanm
8/9 anonim válasza:
most lesz majdnem 2 éve, hogy szerencsére egyedül vagyok :) ez a leghosszabb időm eddig, az előzőnél max fél év lehetett. csak kapcsolatban szexelek. (vagy ott se)
23L
9/9 anonim válasza:
imádom a büszke egyedülállókat... szerintem nekem sosem lesz már ilyen:) pedig szeretek egyedül lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!