Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt már olyan vkivel, h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan vkivel, h vonzónak találta az azonos neműeket is, de mikor kipróbálta vele a szexet, kiábrándult és rájött, h valójában csak kíváncsi volt és azóta már nem vonzza más azonos nemű?

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Nekem csak az első része fordult elő, még kis tökmag 10 éves voltam, szimplán csak kíváncsi.
2012. máj. 7. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:
56%
én megelőlegeztem hogy nem vonzanak és kihagytam a többi lépést, egyre többször látom hogy jó döntés volt. főleg hogy vannak akik kipróbálták és úgy próbálják jobban érezni magukat hogy toboroznak. ha valakit megtalál egy ilyen ne hagyja magát..
2012. máj. 7. 17:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!