Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy egy jegyzettömbe gyűjtom azoknak a lányoknak a facebookját, akikkel már volt valami?
Figyelt kérdés
Kategóriákra van szedve (smár, petting, orál, szex) kivel mi volt...2017. febr. 25. 20:13
1/9 anonim válasza:
Nem szánalmasabb mint amikor egy lány használt Óvszert tűz azoknak a pasik képe mellé akivel már volt valami. 23 L Ui. Nem csinálok ilyet
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez teljesen más, valami agyi bajod tuti van ha szerinted egy szint.
2017. febr. 25. 20:17
3/9 anonim válasza:
Nem, teljesen jól csinálod. Nehogy véletlenül, megint azzal a csajjal kezdj el bármit is, aki szörnyen orálozik.
Pacsi...
4/9 anonim válasza:
Mégis minek? Nincs jobb dolgod?
5/9 anonim válasza:
Miért ne? Majd amikor 80 évesen, impotensen fekszel az öregek otthonában, két ágytálazás közben jó lesz kicsit nosztalgiázni. :D
6/9 A kérdező kommentje:
Ennyi.
2017. febr. 25. 21:06
7/9 anonim válasza:
Én is gyűjtöttem a lányok képeit, 75-nél hagytam abba, de volt az 100 is később...
8/9 anonim válasza:
Én lányként írok, de szerintem tök jó :D nekem is van ilyen listám, ami ilyen bakancslista szerű(olyan dolgok vannak rajta,.amiket kiakarok próbálni) és amit próbáltam, amellé odaírom a pasi nevét, dátumot, meg h jó volt-e :D
9/9 anonim válasza:
Füzetbe kiírod a facebookot?
Tényleg gáz, excelt kellene használnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!