Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézzem meg a párom facebookját?
A párom munkaügyben kiment 4 hétre külföldre.
Rokonoknál száll meg, teljesen nyugodt voltam, mígnem már az első naptól kezdve iszonyatosan rideg lett veelm és nem is keres. Addig minden rendben volt a kapcsolatunkban, tehát nem értem. Varázsütésre történt. Próbálom vele megbeszélni, és nem tudom. Azt mondja semmi baja velem.
Iszonyatosan paraszt, óránként változik a hangulata.
Eközben lettem figyelmes rá, hogy az exe egyértelmű szerelmes dolgokat posztolgat ki(még a mai napig oda van a páromért, a párom mesélte el nekem).
Anno akkor volt ilyen bunkó velem, amikor az exe udvarolt neki, mert nem tud kemény lenn a lányokkal, így én teremtettem rendet.
Biztos vagyok benne, hogy beszélnek.
Tudom, ronda dolog, de biztos vagyok benne, hogy találnék valamit. Én nem bírom ki ezt a pár hetet bizonytalanságban.
Egyik percről a másikra az ember nem változik meg.
1-essel egyetértek, mi értelme így? Ha rá állandóan ügyelni kell és az ex ott van a gondolataiban, akkor ezzel a palival nem éri meg foglalkozni! Neked ez így jó, hogy tudod a pasid érzelmileg még az exhez kötődik? Szerintem becsüld magad ennél többre és hagyd a fenébe ezt a palit!
Viszont, hogy a kérdésedre is válaszoljak? Fogalmam sincs, ha nem tudod a jelszavát akkor nem tudsz belépni a facebookjába sem.
Sehogy ne nézd meg. Tudod, bűncselekmény.
Ha nem bízol benne, akkor szakíts.
Tökölne vele a fene!
A helyedben a saját fb-omba lépnék be, átállítanám, hogy szingli vagyok, aztán puszi mindenkinek.
Mire letelik a négy hét, már lenne helyette egy normális.
" Próbálom vele megbeszélni, és nem tudom. Azt mondja semmi baja velem.
Iszonyatosan paraszt, " - nem is keres - te se tedd.
Ezek nem férnek egy párkapcsolatba, mindegy mi az oka.
Semmi bizonytalanság. ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!