Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkérjem megnézni a facebookját?
A barátom 0-24-be facebookozik.
Elmegyünk valahova, akkor pl. mozizásnál film előtt megnézi, film után megnézi, ha egyedül megy valahova egyfolytában fent van.
Este, ha felkel hajnali 4-kor belép.
Ha kimegyek fürödni, végig fent van, sőt, ha beállítja az ébresztőjét, akkoris belép. Múltkor mondta, hogy az xy haverjátó vár egy üzenetet. Megnézte a facebookot, megkérdeztem, hogy na írt már xy? Erre a válasza: nem azt nézem.
Kezd elegem lenni. Ha rákérdeznék, hogy mutassa meg, szerintetek hisztis lennék? Őszintén, engem nagyon zavar, többször kértem, hogy ha velem van ne tegye. Most is koncertre ment a legjobb haverjával, és végig fent volt. Pisiléshez mindig viszi a telefonját, én pedig nem láthatom, kinek mit ír(elfordítja a telefont, és a gépen se lép be, ha ott ülök mellette).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!