Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nezzem meg a facebookjat?
Elitelem a turkalast es a nyomozast, de sajnos ugy nez ki, nincs mas mod.
A parom mostanaban mindenhova magaval viszi a telefonjat, ha melle ulok letakarja, elteszi, ha hivjak nem vihetem oda, rohan erte. Ha a gep melle ulok, nem nyitja meg a facebookot.
Rengetegszer probaltam vele megbeszelni, es mindig visszavag, hogy en nyomkodom a telefont(hozzateszem ez nem igy van).
Tudom, ha nincs bizalom, veszett ugy, de muszaj megbizonyosodnom. Mit tehetnek szerintetek?
Az exem is eljatszotta ezt egyszer, csak mikor kertem o megmutatta a beszelgetest egy masik lannyal, akivel flortolt.
Sehogy.
Dobd ki, aztan kesz. Ugyis 99% hogy igazad van.
Tudom, hogy furan fog hangzani, de a lelkem miatt kellene.
Valahogy ha latnam a ket szememmel, nyugodtabb lennek, meg ha igazam is van, akkor is.
Kém program... a saját laptopodra felrakod, és amikor nálad van a párod, akkor legyen bekapcsolva.
Minden billentyűzet leütést megjegyez, ahogy a Word is, csak ez a program mindig, és nem látszik a tálcán.
Keylogger névre hallgat.
Felrakod a gépedre az egyik ingyenesen letölthető (és amúgy illegális) szoftvert, amit aztán mindig bekapcsolva hagysz a gépeden. Amikor a párod belép a facebookjába a Te gépeden, akkor BUMM már meg is van a jelszava.
Gusztustalan, de kegyetlen dolgokat lehet utána már megtudni...
Amúgy van olyan, ami a vágólapra helyezett szöveget is elmenti.
És ha ügyesen csinálod... (mondjuk van türelmed (1-2 hét), amíg kivárod, hogy a te gépeden jelentkezzen be... Vagy teremtesz olyan alkalmat, amikor mindenképpen fel akar menni fb-re, de csak a te gépedről tud... ) Szóval ha ügyesen csinálod, akkor talán sose fog rájönni, hogy mit csináltál. Lenyúltad a jelszavait, átnézted a magánéletét, bementél és kijöttél észrevétlen... és utána ha nem piszkálsz bele, akkor olvashatod majd mindenét sorjában.
Persze minden bizalom bukik, és elképesztően beteges, és nem való párkapcsolatba, aki ilyen eszközökkel él. Ha nem csak egyszeri megbizonyosodásra használnád(de még akkor is szörnyű), hanem örök ellenőrzésre... akkor inkább szakíts vele.
Koszonom mindannyiotoknak! Nagyon aranyosak vagytok, es jol esik a segitseg.
A problema, hogy mindig telefonrol lep be, az meg 0-24-ben nala van. Az en gepemrol soha!!! Nem lep be. Soha.
Meg az en telefonomrol se. Pedig ez jo otlet lett volna.
Kertem mar es nem mutatta.
De amúgy véleményem szerint akár az is lehet, hogy meglepetés bulit szervez neked.
Meg az is lehet, hogy féltékenykedő ellenőrzős pÍcsä vagy, és igazából semmi para... Vagy csak tudja, hogy ilyen vagy, ezért direkt nem adja oda, mert idegesíti, hogy nem bízol benne. És direkt húzza az agyad. Ha ilyen csajom lenne én megcsinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!