Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nezzem meg a facebookjat?
Elitelem a turkalast es a nyomozast, de sajnos ugy nez ki, nincs mas mod.
A parom mostanaban mindenhova magaval viszi a telefonjat, ha melle ulok letakarja, elteszi, ha hivjak nem vihetem oda, rohan erte. Ha a gep melle ulok, nem nyitja meg a facebookot.
Rengetegszer probaltam vele megbeszelni, es mindig visszavag, hogy en nyomkodom a telefont(hozzateszem ez nem igy van).
Tudom, ha nincs bizalom, veszett ugy, de muszaj megbizonyosodnom. Mit tehetnek szerintetek?
Az exem is eljatszotta ezt egyszer, csak mikor kertem o megmutatta a beszelgetest egy masik lannyal, akivel flortolt.
Tudom, nem lesz népszerű, amit írok, de attól még szeretném megvilágítani a másik oldalt is, hátha valami kevés átmegy belőle...
Nincs titkolnivalóm a párom előtt, elmondom neki, hogy kikkel kommunikálok, de maximálisan elvárom, hogy tartsa tiszteletben a privát szférámat és bízzon meg bennem. Ha azt kérné, hogy mutassam meg beszélgetéseimet, levelezéseimet, vagy bármilyen módon nyomozgatna utánam, egy olyan alap értéket sértene ezzel, ami nekem különösen fontos a kapcsolatban. Attól, hogy egy pár vagyunk, még van privát szférám, amihez én ragaszkodom. Ha bármilyen módon megpróbálna belemászni ebbe a privát szférába, az számomra óriási törést jelentene és végső soron akár még szakító ok is lenne.
Én ugyanis tudom, hogy nem csalom meg, hogy őszinte vagyok vele, nem verem át, nem beszélem ki a háta mögött, stb. És elvárom, hogy ő is bízzon ebben. Nem adtam okot az ellenkezőjére.
A privát levelezéseimet (pl. barátaimmal) én is eltakarom. Mert ez a magánszférám, amihez (szerintem) alapvető jogom van.
Szerencsére a párom is hasonlóan gondolja. Nekünk felvállaltan vannak "kis titkaink" egymás előtt, de nem olyanok, amivel a másik számára problémát okoznánk, vagy amivel a kapcsolatot rombolnánk.
#12, szerintem kicsit túltoljátok ti ezt a "privát szférát" - jól hangzik, de egy "egy-test-egy lélek" dologban nincs két külön privát.
De mindegy is, a ti helyeztetek totál más, mint a kérdezőjé, ő is megbeszélne pár dolgot, de
"probaltam vele megbeszelni, es mindig visszavag, hogy en nyomkodom a telefont(hozzateszem ez nem igy van). "
Az, hogy hozzá se érhet a telóhoz, az meg mindig rejtve van határozottan valami olyan titkolózásra utal, amiről a "pár" is tudja, hogy nem fér bele egy párkapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!