Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinevetnétek ha. (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Lányok, ha egy fiúval szexre készülnétek, és amikor letolná a gatyáját egy 13cm hosszúságu, 5cm vastagságu/13,5cm átmérőjü farkat venne elő kinevetnétek ? Konkrétan mi a véleményetek egy ilyen szerényebb méretről ?2017. febr. 21. 09:49
11/16 anonim válasza:
Csak tudnam miert kamuznak a pasik..nekem valoban 22 centi hosszu es ugyan a vastagsagat nem mertem meg pontosan, de 4,5-5 cm korul van es en sokkal tobb negativ velejarojat ismertem meg idaig, mint pozitivat pedig minden partneremnek volt odaig orgazmusa velem, szoval nem a technikan mulik..higyjetek el, ha tul kicsi, az sokkal jobb, mintha tul nagy :D 21/F
12/16 anonim válasza:
Nem 15-16cm az átlag, hanem 13-15cm. A férfiak több, mint felének ekkora. Tehát átlag alja hosszúságra és átlagnál vastagabb.
De 13.5cm az a körmérete, nem az átmérője.
13/16 anonim válasza:
én kinevetlek, mert ostoba vagy. Ez egy érdekes test: "13cm hosszúságu, 5cm vastagságu/13,5cm átmérőjü" Ha 13,5 cm az átmérője, akkor a kerülete 40 cm, ami közelvan egy csecsemő fejének kerületéhez.
S ez hogy 5 cm vastag?vagy két és félszer olyan széles, mint vastag?
14/16 anonim válasza:
Én is inkább azon röhögök milyen jól tudsz számolni.
15/16 anonim válasza:
Ha esetleg javítani szeretnéd kerületre,akkor elárulom hogy úgy sem fog passzolni.
16/16 anonim válasza:
enyem 17 cmd es? tudom hogy hihetetlen de kb 2-3 ev egyuttlet utan merte le a felesegem. en nem tudom honnan jon ez a centizos mania. aztan meg ha 10masodpercig birod akkor nem mindegy mekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!