Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinevetnétek ha. (bővebben lent)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinevetnétek ha. (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Lányok, ha egy fiúval szexre készülnétek, és amikor letolná a gatyáját egy 13cm hosszúságu, 5cm vastagságu/13,5cm átmérőjü farkat venne elő kinevetnétek ? Konkrétan mi a véleményetek egy ilyen szerényebb méretről ?
2017. febr. 21. 09:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy ez az átlagnak megfelelő méret?
2017. febr. 21. 09:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A szex nem úgy működik mint a kiállítás , hogy meg bámulják. Csináld ami rád tartozik és meglásd nem lesz baj.
2017. febr. 21. 09:53
 3/16 anonim válasza:

Ez az egész dolog sok mindentől függ. Én személyszerint imádom megnézni szex előtt, hogy mivel lesz dolgom, és imádom a nagyobb szerszámokat. De jelenlegi(és remélem végleges) páromnak vérkukija van(ami annyit tesz, hogy lankadt állapotában sokkal kisebb, mint mereven), szóval annyira nagyon nem rajongok a kukijáért, mégis együtt vagyunk, szexelünk, stb.. :D

Mellesleg inkább a teljesítménye számít, ami nem csak tőle függ, mert pl. mikor menzeszem közben, illetve a végén szexelünk, sokkal érzékenyebb vagyok belül.. Ami menzeszkor néha fáj, hogy annyira belém hatol, azt máskor meg sem érzem.. Szóval sok mindentől függnek ezek a dolgok..

2017. febr. 21. 10:01
 4/16 A kérdező kommentje:

1-es, úgy tudtam, hogy az átlag 15-16cm. A másik dolog: vérpéniszem van, ami ernyedt állapotban kisebb.

2-es, nem kiállítás, de azért szerintem kiváncsian figyeli a csaj a srácnak a farkát :D, és ha kisebb kerül elő mint amekkorára számított, akkor ha nem is mondja ki, meggondolhatja, hogy lehetne nagyobb.

2017. febr. 21. 10:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Egy barátomnak volt ettől kisebb is. Nem nevettem ki soha.
2017. febr. 21. 10:08
 6/16 anonim ***** válasza:
1%
Ki. Elő se vedd...
2017. febr. 21. 10:14
 7/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

15-16 az átlag magyarországon... de szerintem csak azért mert ennyit nyögtek be. :D

A gyks fiúknál 18 az átlag XD

Szerintem látványra egy nagyobb biztos, hogy vonzóbb. Ellenben a nagyobbal könnyebb is fájdalmat okozni. Tehát az illetőnek már nem mindegy, hogy milyen a szexuális kultúrája.

Japánban 12 az átlag és az ottaniakat is a túlszaporodás veszélye fenyegeti, tehát nem hiszem, hogy annyira rossz lenne az.

Viszont egy vad meneteket kedvelő lánynak te pl. a főnyeremény lehetsz, mert lehet durvulni nyugodtan nem fogod felsérteni a méhszájat.

Szóval meg kell tanulni használni, és onnantól senkit nem fog izgatni, hogy mekkora van a gatyóban.

2017. febr. 21. 10:17
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem nevetnék. Csalódott lennék.. Mert a hossza jó lenne.. De olyan g..ci vastag hogy be se férne mert szét repesztené a vaginám... Max csak petting lenne.. De szex azt felejtse el az akinek 3 centinél vastagabb pénisze van mert ennél vastagabb nekem már fájdalmat okoz, hiába tocsognék a nedvességtől.. 23 L
2017. febr. 21. 10:23
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Hagyjuk már nem a méret hanem a technika számít. Nem rendelkezek én sem hatalmas méretekkel (15,5), de már 1,5 éve együtt vagyok a barátnőmmel és tök jó a szexuális életünk is :) Pedig az itteni átlag 18-20-nál én is lejebb vagyok :D
2017. febr. 21. 10:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

megint meg kell említenem, hogy mindenki hazudik :D ha méretről van szó.

vagyis olyan kevesen nem hazudnak, hogy az statisztikailag elhanyagolható.

tapasztalat többesezők vagyunk, és még ilyen közegben is nagyon ritka a 17 feletti :)

2017. febr. 21. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!