Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinevetnétek ha. (bővebben lent)?
Ez az egész dolog sok mindentől függ. Én személyszerint imádom megnézni szex előtt, hogy mivel lesz dolgom, és imádom a nagyobb szerszámokat. De jelenlegi(és remélem végleges) páromnak vérkukija van(ami annyit tesz, hogy lankadt állapotában sokkal kisebb, mint mereven), szóval annyira nagyon nem rajongok a kukijáért, mégis együtt vagyunk, szexelünk, stb.. :D
Mellesleg inkább a teljesítménye számít, ami nem csak tőle függ, mert pl. mikor menzeszem közben, illetve a végén szexelünk, sokkal érzékenyebb vagyok belül.. Ami menzeszkor néha fáj, hogy annyira belém hatol, azt máskor meg sem érzem.. Szóval sok mindentől függnek ezek a dolgok..
1-es, úgy tudtam, hogy az átlag 15-16cm. A másik dolog: vérpéniszem van, ami ernyedt állapotban kisebb.
2-es, nem kiállítás, de azért szerintem kiváncsian figyeli a csaj a srácnak a farkát :D, és ha kisebb kerül elő mint amekkorára számított, akkor ha nem is mondja ki, meggondolhatja, hogy lehetne nagyobb.
15-16 az átlag magyarországon... de szerintem csak azért mert ennyit nyögtek be. :D
A gyks fiúknál 18 az átlag XD
Szerintem látványra egy nagyobb biztos, hogy vonzóbb. Ellenben a nagyobbal könnyebb is fájdalmat okozni. Tehát az illetőnek már nem mindegy, hogy milyen a szexuális kultúrája.
Japánban 12 az átlag és az ottaniakat is a túlszaporodás veszélye fenyegeti, tehát nem hiszem, hogy annyira rossz lenne az.
Viszont egy vad meneteket kedvelő lánynak te pl. a főnyeremény lehetsz, mert lehet durvulni nyugodtan nem fogod felsérteni a méhszájat.
Szóval meg kell tanulni használni, és onnantól senkit nem fog izgatni, hogy mekkora van a gatyóban.
megint meg kell említenem, hogy mindenki hazudik :D ha méretről van szó.
vagyis olyan kevesen nem hazudnak, hogy az statisztikailag elhanyagolható.
tapasztalat többesezők vagyunk, és még ilyen közegben is nagyon ritka a 17 feletti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!