Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már a testvéretekkel együtt?
Tudom beteges, de kíváncsi vagyok arra, hogy ki csinálta már. Én még nem csináltam, mert nincs testvérem. Illetve egy (lány) unokatestvérem van, de Ő 11 éves, úgyhogy vele az égadta világon nem próbálnám ezt ki!
Hány évesek voltatok? + a nemeteket is írjátok oda!
18/F
#1, Azt egy szóval se mondtam, hogy ki szeretném próbálni! Amúgy sincs kivel... Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ki csinálta már.
#2, És milyen nemű volt, hány évesek voltatok? :D
Pls! Azt is írjatok oda, hogy Te milyen nemű vagy, Ő milyen nemű, és hogy hány évesek voltatok!!!
Azt nem akarod megkérdezni a hozzászólóktól, hogy felvették-e videóra és esetleg lennének olyan szívesek, hogy átküldjék neked a felvételt?! Vagy - akik még mostanában vagy a jövőben csinálják majd családon belül - esetleg meghívhatnának, hogy élőben élvezhesd az eseménysorozatot. ;)
Az a legjobb, hogy azzal kezdted a kérdést: "tudom, beteges".
Nos, szerintem nem is a testvéri kíváncsiság beteges, mert az ösztön és egy vagy két alkalommal akár meg is történhet. Ellenben a kérdésed, a csatolandó adatokkal... Nos... Erre talán akadnak más internetes csatornák.
Ha tesómmal együtt csináljuk, az már nem maszturbálás ;)
incest is wincest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!