Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt pár esetében, akik már jó pár éve együtt vannak, szerintetek milyen sűrűségű a szex?
Változó, fáradság, betegség, stressz, stb. Van, hogy egy-két hét is kimarad, de van, hogy naponta 2-3. Ez az az állapot, amikor teljesen nem lehet átlagolni.
Leghosszabb kapcsolaton 18 év volt, simán naponta tudtam volna szexelni, de volt, hogy hetek kimaradtak és volt, hogy napokra, hosszú hétvégékre elvonultunk, amikor szexmaratonokat szerveztünk (5-6 alkalom minimum naponta).
Jelenlegi párommal távkapcsolatban vagyunk hétvégente találkozunk, de akkor van annyi, hogy ha átlagolom a kihagyott hétközbeni időre, akkor is kijönne a napi egy.
(Bő negyvenes korosztály, mindkét példára. )
Nincs erre forgatókönyv.
Nagyon változó,aktív nő vagyok-képes vagyok kedvtellésből letámadni a párom (mint a delfinek:)...-ha csak pár percre is vagy netán végére sem érünk mert megzavarnak.
De vannak hosszú elnyújtott alkalmak is,párom még éppenhogy de lépést tart velem. 42/N 46/F
#3:
Kettes vagyok, három gyerekem van, igen kénytelen vagyok figyelembe venni :-P
Heti 1-2 alkalom gyerekek is vannak,de hallottam már olyan hasonló korú párról,akik jó ha havonta összebújnak...Csak ezutóbbiak nem hangoztatják.
40 körüliek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!