Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb szituáció lányok amikor már nem bírtatok magatokkal és maszturbáltatok?
Érettségihez szükséges 50 órás társadalmi munka keretében múzeumban segítettünk, takarítás, előrendezés stb. Olyan helyre kerültem, ahol az én tárlóm alatt pince szinten is volt kiállítás és a padló amin álltam átlátszó üvegből készült és egyben ez volt a pince rész plafonja is.
Egy idő után feltűnt hogy két múzeumos pali a lenti részből kukkol. Akkor kapcsoltam, hogy a miniszoknyám alá bámulnak. Furcsa érzésem támadt és ahelyett, hogy ezután vigyáztam volna a mozgásomra, inkább kihívóvá váltam és direkt úgy mozogtam, hogy jól belássanak. Néha még a bugyimat is megigazítottam és puncit is villantottam. Izgalmas volt a szitu, hogy úgy tehettem, mintha nem venném észre a dolgot. Ettől nagyon beindultam, kb egy óra múlva már úgy felizgultam, hogy egy szék karfájához dörzsölőzve elélveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!