Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhéten lenne életem első szexe de teljesen bepánikoltam. Mi a megoldás erre? 20N
Jövőhéten ha találkozok a barátommal, úgy beszéltük meg hogy meg fog történni a dolog. Volt petting többször is, nagyon élveztem, vágyok a barátomra. Elkezdtem fogamzásgátlót is szedni ami mostanra véd már teljesen. Hetek óta be voltam sózva, mert nagyon vártam a szexet. Nagyon szeretem a barátom, viszont tegnap óta borzasztóan ideges vagyok emiatt, ma is úgy keltem fel hogy hányingerem van az idegességtől. Nem tudom mi ütött belém. Mi a megoldás? Vagy csak amiatt félek hogy új a dolog stb?
Privikre nem válaszolok, akinek van tanácsa ide írja le. Köszönöm!
Ne úgy fogd fel, hogy "tudom, hogy úgyis fájni fog". Ha a párod megfelelően figyelmes, nem fog fájni. Nekem se fáj. Ha megy az ujjazás, és nedves vagy, nem fog fájni.
20N
Köszönöm a hasznos tanácsokat!:)
A barátommal mindent megbeszélünk, a szexről is, csak ma pont egész nap dolgozik ahol nem szabad netezni.
De beszélni fogok erről vele természetesen.
Nem tudom miről beszélsz.. Mivel mostanra véd teljesen a gyógyszer ezért akarjuk mostanában csinálni. Mivel nekem suli van, ő meg dolgozik nem tudunk minden nap találkozni, szóval valahogy tervezni kell.. A héten néhány napot találkozunk, de nem úgy van beütemezve hogy szerda 10 óra: szex.
És fel tud izgatni rendesen. Nem kéne sértegetned senkit sem.
Miquel: Nem mindenki nyugdíjas, vagy munkakerülő, hogy csak arra legyen gondja, mikor essenek egymásnak hirtelen.
Én is megbeszélem a párommal melyik nap találkozzunk, olyankor valószínüleg van szex is. Tudod van aki iskolásba jár, vagy dolgozik ;)
Gyerekek, azért valamit tisztázzunk! Ideje mindenkinek arra van, amire szakít magának. A szerelem, a párkapcsolat pedig nem olyan szegmense az életnek, amit félseggel elég csinálni.
Amikor én voltam fiatal, akkor is 24 órából állt a nap. Nekem nem volt hátterem, már a középiskolát is éjszakai munka mellett végeztem, az egyetemről nem is beszélve. De csajozni mindig volt időm. Sőt zenélni is. Olvasni is, meg írni is. Ma már esküszöm, nem tudom, hogyan csináltam, de mindenre volt időm. (mondjuk, alvásra nem nagyon.)
Nem sértegeti akartalak kérdező. Én a saját lányomnak is azt tanácsoltam, hogy akkor feküdjön le a fiúval, amikor ketten vannak ellene. A fiú, meg saját maga. Amikor nincs kérdés, csak az őrült vágy.
Nem illünk össze mindenkivel egyformán, kérdező, ezt se felejtsd el. Van aki semmit sem mozdít meg bennünk, van, aki tud ránk hatni, és van akinek egy pillantásától megroggyan a lábunk. Erre akartam utalni, mikor annak a bizonyos szikrának a hiányáról beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!