Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jövőhéten lenne életem első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten lenne életem első szexe de teljesen bepánikoltam. Mi a megoldás erre? 20N

Figyelt kérdés

Jövőhéten ha találkozok a barátommal, úgy beszéltük meg hogy meg fog történni a dolog. Volt petting többször is, nagyon élveztem, vágyok a barátomra. Elkezdtem fogamzásgátlót is szedni ami mostanra véd már teljesen. Hetek óta be voltam sózva, mert nagyon vártam a szexet. Nagyon szeretem a barátom, viszont tegnap óta borzasztóan ideges vagyok emiatt, ma is úgy keltem fel hogy hányingerem van az idegességtől. Nem tudom mi ütött belém. Mi a megoldás? Vagy csak amiatt félek hogy új a dolog stb?

Privikre nem válaszolok, akinek van tanácsa ide írja le. Köszönöm!

2017. febr. 19. 10:29
1 2
 1/18 Ketri ***** válasza:
100%
Igen, ilyenkor természetes a gyomor görcs, és hogy izgulsz, de Te már túl izgulod. Próbálj rá úgy gondolni mint ha semmiség lenne. Nehéz, de próbálj ne sokat agyalni rajta. "Igen, meg fog történni, és? Megéri túl görcsölni?" Természetesen nem.:) Ezért nem jó előre megbeszélni, mert akkor biztos hogy túl görcsölöd, és ez lesz. :/ Jön az a pillanat hevében.:) De próbálj ne sűrűn gondolni rá.:)Menni fog.
2017. febr. 19. 10:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

ne legyen betervezett és ennyi.

Változtassátok meg a tervet spontánra. Majd egyszer petting közben mikor akarni fogod és akkor meg is van oldva.

Amúgy meg dont worry, mert ha rendesen be vagy izgulva és a párod nem egy vadállat akkor nem is igazán fog fájni:)

2017. febr. 19. 10:44
 3/18 anonim ***** válasza:
35%
1-2 feles előtte.........
2017. febr. 19. 10:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell előtte megbeszélni. Ne akkor legyen,történjen meg előbb, vagy később, de ne beírt,előre egyeztetett időpontra.Az úgy a legrosszabb.Naná, hogy izgulsz.
2017. febr. 19. 10:57
 5/18 anonim ***** válasza:
36%
ha nagyon félsz.....,helyette.
2017. febr. 19. 10:57
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem is a fájdalomtól félek, nyilván kicsit fájni fog, ez ezzel jár. Igaza van itt az egyik válaszolónak, legutóbb petting közben bizony le tudtam volna feküdni vele, mert nagyon nagyon kívántam a dolgot.

Nyilván ha elkezdjük gondolom meg fog jönni a kedvem, csak addig bírjam ki valahogy. Igaz, túlizgulom! Megpróbálok valahogy lenyugodni.

Aranyosak vagytok, köszi a válaszokat!:)

2017. febr. 19. 11:11
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Már leírtak előttem mindent, de muszáj leírnom, hogy olyan aranyos vaagy! :)) (Nyugi, lány vagyok, csak eszembe jutott az én első alkalmam is.:)
2017. febr. 19. 11:21
 8/18 anonim ***** válasza:
19%
Ajaj, mint egy vizsgára való felkészülés előtti drukk ! Akkor olyan érzelem, mint szeretet meg szerelem nem is igen lehet benne és csupán egy technikagyakorlat, ahol arra kell ügyelni, hogy a kalapáccsal a szögre üssön az ember és ne a saját kezére.
2017. febr. 19. 11:34
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
A legegyszerubb ha ezt a kerdesedet igy ahogy van atkuldod a pasidnak es megbeszeled vele. Ne aggodj ő is elkezdte valahogy.
2017. febr. 19. 11:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis, korlátolt mennyiségű alkohol! Pl 1-2 pohár vörösbor.
2017. febr. 19. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!