Első félév után otthagynám az egyetemet. Mi a legjobb megoldás?
Első félévem volt az egyetemen, de nem úgy sikerült ahogy annak kellett volna és most abbahagynám, esetleg máshova mennék vagy OKJ-ra mennék! Mi a legjobb megoldás? Azt tudom hogy 1 félév után nem kell visszafizetni, de olyat lehet hogy a második félévem passzív és csak utána iratkozok ki és ebben az esetben kell e visszafizetnem?
Ha jól tudom, ha most kiiratkoznék akkor TB-t kéne fizessek szeptemberig ameddig újra nem lesz tanulói jogviszonyom, szóval ezért érdekel a passzív féléves megoldás.
(Államin vagyok)
Én ha újra tehetném csak műszaki egyetemen diplomáznék, mert egyedül annak van itt értelme ebben a bocsánat de nyomorult országban. Mondjuk villamos mérnök, épitész-tervező stb. Igy aztán diploma nélkül csinálom ezt pedagógus diplomával..)
Egyébként én már az érettségi után itthagytam volna mindent csináltam volna 1-2 kölyköt és élném ezt a röpke életet a világban hogy minél többen lehessen részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!