17 hetes terhes vagyok és szeptemberbe kezdenem a 12. évfolyamot gimibe, már 19 éves vagyok hogy mi lenne a legjobb megoldás febr3 ra vagyok kiirva, és halasztani vagy magantanuloként melyik lenne a legjobb megoldás?
köszi a válaszod.
És ezt a halasztást el lehet intézni vagy ezt hogy kell?
Még azt szeretném kérdezni hogy könyvelő szeretnék lenni majd hogy ahhoz milyen végzetség kell?
Halasztani könnyebb, de a helyedben inkább magántanulóként megcsinálnám az évet, és ha a tavszi érettségihez nem érzel magadban elég erőt, akkor ősszel érettségizz le, aztán keresztfélévvel levelezőn kezdj el tanulni.
Biztos nehéz lesz, de utána sem lesz könnyebb. Nem gondolnám, hogy egy 1 éves mellett könnyebb tanulni, mint egy kisbaba mellett, sőt.
Ha van aki eltartson titeket akkor e helyedben mindnekpp tanulnék a kicsit mellett. Egyszerűbb, mint utána egy óvodás + munka mellett.
nálnuk esti gimiben volt egy várandós anyuka
oda csak kétszer kell bejárni egy héten, és a hiányzásokat sem kell igazolni, de ugyanúgy kapsz diákigazolványt, pótlékot meg minden mást úgyhogy szerintem egy jó opció lehet
Utolsó
Nem hiszem hogy kap diákigazolványt hiszen diákot nappalisok kapnak. Ha minden estis diák kapna diákot akkor a volán bérlet jegyek egyből olcsók lennének nem gondolod?
Valamint pótlékot csak addig az évig kapsz ameddig be nem töltöd a 20. életéved. (tanév)
Ma beadtam a kervenyt nem tudom hogy elfogadtak e vagy sem .
Es ha ne tan nem engedelyezik? Mit tudok tenni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!