Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit kérnétek ha egy lány azt mondaná nektek kárpótlásul teljesíti egy kívánságotokat? 18l
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg hogy van egy srác akivel kicsit szórakoztunk a barátnőimmel és azt mondtam neki kárpótlásul kérhet tőlem bármit
És azért ide írom mert szinte biztos vagyok benne hogy valami szexel kapcsolatos lesz
2017. febr. 18. 11:01
11/17 anonim válasza:
Azt, hogy gyere be dolgozni helyettem, hogy végre kialudjam magam laza 3 hét után. :D
12/17 anonim válasza:
Kiakadna a trágárságszuro, ha leírnám.
13/17 anonim válasza:
Megbüntetnélek!
Mondjuk hogy mind a négy orgazmusfajtát végigcsinálnám rajtad.
15/17 anonim válasza:
Én belepisilnék a torkodba :) Elég gonosz!
16/17 anonim válasza:
Porszívóznom kellene, de utálom a hangját. Amíg elmosogatok pont végigporszívózhatnád a házat. :P
Viccelsz? Ez a "kárpótlásul teljesítem egy kívánságodat" a női verziója egy sima felajánlkozásnak... Egyértelmű hogy a szexre fog kifutni a dolog.
30F
17/17 anonim válasza:
Egy éjszakát veled és semmire nem mondhatsz nemet.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!