Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit kérnétek ha egy lány azt mondaná nektek kárpótlásul teljesíti egy kívánságotokat? 18l
Szóval a lényeg hogy van egy srác akivel kicsit szórakoztunk a barátnőimmel és azt mondtam neki kárpótlásul kérhet tőlem bármit
És azért ide írom mert szinte biztos vagyok benne hogy valami szexel kapcsolatos lesz
Nem mindegy? Majd megtudod. Egy uriember nem ker ilyet. Egy uriholgy nem ajanlja magat oda igy.
Draga kislanyom...:)
Megszopatnálak.
Tudom, hogy azt várnád, hogy dugás is legyen, de izgalmasabb úgy, ha a bugyidat magad tolod le nekem.
Téged és a baratnődet egy fergeteges szexre ahogy szeretném !!
Akkor ez a kívánság teljesülne?
Bármit? Azt kérném, hogy nyalhassam a talpadat és a lábaidat (lábimádat), és hogy a barátnőid előtt szégyeníts meg és alázz meg a kicsi intim méretem miatt.
/ Nagyon izgat a BDSM alárendelt része, de sajnos a nők vagy nem vevők a BDSM-re, vagy csak fizetős akadna, így legalább egyszer kiélhetném magam.;) /
De irigylem azt a pasit!
Én elhívnálak és 1 napig meztelen kellene lenned persze amit szeretnék veled!!
Sok függ attól, hogy hogy nézel ki, illetve az aki felajánlana ilyesmit. Ha vonzónak talállak akkor egy kis lepedőgyűrés nyilván.
Bár most a kocsira is ráfér egy nagytakarítás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!