Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Tőletek kérte már lány,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tőletek kérte már lány, hogy had dörzsölje a csiklóját a combotokhoz, mert csak úgy tud kielégülni? Mit szóltatok hozz?

Figyelt kérdés
Hason fekve szokott önkielégíteni a nemi szervét egy párnához dörzsölve, és csak és kizárólag ebben a pózban tud elélvezni. Illetve lányok, ti kértetek már ilyent a párotoktól, járt már valaki közületek ebben a cipőben?

2017. febr. 17. 17:33
 1/10 Heart of Darkness ***** válasza:
54%
Nem volt még ilyenben részem, de nem okozna gondot. Viszont a "mert csak úgy tud kielégülni" rész kicsit aggasztó lenne, hogy valamit nagyon rosszul csinálok.
2017. febr. 17. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
előfordult, de nekem inkább a farkamhoz dörzsöli
2017. febr. 17. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Qrás előtt olyan szokott lenni, hogy a makkommal dörzsölgetem a pöckét. :D De ha csak így tudna elmenni, akkor balfék lennék, szóval ilyenre még eddig nem került sor, olyanra viszont már igen, hogy összezárta a conmbjait és megdugtam a közét szorosan a puncinál, majd bevágtam neki.
2017. febr. 17. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem csak így tudok elélvezni de szeretek a hasára ülni, és így csuszkálni rajta. Őt is izgatja hogy nedves lesz tőlem.
2017. febr. 17. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem kérte, csak csinálta, afféle előjáték előtti izgatás gyanánt. :D
2017. febr. 17. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Sajna nem volt még benne részem de tetszene !
2017. febr. 17. 18:50
 7/10 RRR ***** válasza:
82%

Izgatna nagyon

de biztos,hogy előbb-utóbb megoldanánk,hogy máshogy is legyen orgazmusa

2017. febr. 17. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a lánynak másképp is volt orgazmusa
2017. febr. 18. 01:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg kell beszélni. Ha erre kérne a párom, engedném neki. Semmiből nem áll, nehogy már ne élvezhessen el !
2017. márc. 23. 23:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, több lánynál is bevált, hogy odanyomom a combomat, előjátéknak tökéletes :)
2017. márc. 27. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!