Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányoknak befér a 19cm hosszú pénisz?
Nekem már 18 se fér be. Lefeküdtem egy olyan pasival, akinek 19 cm volt a farka, és volt, hogy majdnem sikítottam, ha nem figyelt, hogy milyen mélyre megy... Vannak lányok, akiknek ez tényleg befér tövig?
22L
így van, inkább nagy legyen neki mint kicsi nem kérdező ?
kilehet a nagyot bírni, nem kell itt sírni, huppszz mélyre ment...a betyárját neki, de mégis nagyfarka van, váóóó ez kell a nőknek nem ?
most gondol bele mit kezdenél egy 15-sel ?...na ugye.
#7-t miért pontoztátok le?
Persze, az egyértelmű hogy akiknek kisebb van, az irigységből lepontozza. De a többi? Vagy ennyien...
SZAKÉRTŐ
Evelyn Resh MPH, CNM (Certified Szexualitás tanácsos és nővér-bába) válaszol (2012/10/03)
A hossza a hüvely nagyban függ a hossza az egész testet. Ha egy magas nő, akkor a hüvely hosszabb lesz, mint ha csak 5 láb.(1 láb:30,48 cm) Minden esetben, függetlenül a hosszúság, ha a nők szexuális izgalom a hüvely kitágul hosszúságú és szélességű. Azonban a teljes szélessége és hossza ismét megfelelnek-e a nő magassága. Az mit jelent ez jöhet szóba, tekintettel a méret a partnerek pénisz. Ha partnere hosszú és / vagy vastag pénisz, és csak 5 láb magas, akkor még az anatómiai változások során előforduló ébredés akkor kevésbé valószínű, hogy kényelmes közösülés közben, mint akkor lenne, ha voltak 5'8 "(172.72cm). A esetekben, amikor a nő olyan vékony vagy rövid, és egy rövid hüvely és jól felruházott partner, azt javasoljuk, hogy kérje meg, hogy vigyázzon a szúrásra, és korlátozza mind az erő és a behatolás mélységét. Ellenkező esetben a közösülés pedig rendkívül kényelmetlen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!