Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lányoknak befér a 19cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányoknak befér a 19cm hosszú pénisz?

Figyelt kérdés

Nekem már 18 se fér be. Lefeküdtem egy olyan pasival, akinek 19 cm volt a farka, és volt, hogy majdnem sikítottam, ha nem figyelt, hogy milyen mélyre megy... Vannak lányok, akiknek ez tényleg befér tövig?

22L

2017. febr. 17. 19:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Allitolag vannak, de en el nem tudom kepzelni, hogy hova rakjak azt mar :'D. Reszemrol az a fontos, hogy kitoltson, es ahhoz nem kell 14-5 centinel nagyobbnak lennie, csak vastagnak. Nem kell felnyarsalnia, koszi :DD.
2017. febr. 17. 19:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Én 22cm-ig jó vagyok.Persze eléggé fel kell izgulnom előtte.
2017. febr. 17. 19:36
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Jó vaskos legyen inkább a ceruza, igaz?
2017. febr. 17. 19:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Kicsi
2017. febr. 17. 19:48
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem már a 17 centis is fájdalmat okoz. Szóval nem vagy egyedül. 23 L
2017. febr. 17. 19:49
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

:) Az előző páromnak...20 cm volt a pénisz mérete...és nem volt vastag...inkább hegyes :D mint egy ceruza. Állandó vérzések jelentkeztek szeretkezés után, ami pár órával a szeretkezés után elmultak, de nagyon rossz érzés volt. A kapcsolatom az exemmel 3 évig tartott!!

Ennek már 2 éve :)

Azóta van egy barátom, és kb 16 centis a pénisze mérete, és jó vastag :D És milyen érdekes :D Nincs vérzés, szeretkezés után.

Szóval nem a méret a lényeg :D

28 L

2017. febr. 17. 19:56
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

Nekem 20 centis, és eddig egy lány se panaszkodott a 10-ből, bár nem eröltettük soha, addig ment amíg jólesik, és amíg különösebb ellenállás nélkül megy.

Egyik lány mondta, hogy pont ideális méretű, mert már nagyobb mint az átlag, de még nem lépi át a túl nagyság határát.

2017. febr. 17. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
4%

kérdező

majdnem sikítottál...de ne mszóltál neki, mert nagy volt a farka, inkáb kibírtad, EZ kell nem ? jó nagy farok

ha kcisi lett volan neki, mondjuk 15 akkor le se feküdtél volna vele. Szóval nem kell itt a duma.

2017. febr. 18. 12:18
 9/16 A kérdező kommentje:
#8, nem tudom, hogy honnan jött, hogy nem szóltam neki. Nyilván szóltam, hogy figyeljen oda, de ennek ellenére a szex hevében volt, hogy mégis kicsit mélyebbre ment, mint kellett volna.
2017. febr. 18. 12:46
 10/16 anonim ***** válasza:

Páromnak 20-21 cm a pénisze, ha kellően felizgat, és ráhangolódom a szexre, akkor gond nélkül megy a dolog, és még élvezem is, ha tövig betolja. Persze volt már olyan, hogy nekem is fájt, mert nem voltam kellően felizgulva, de szerintem mindenkinél más, hogy "mennyit bír". Próbáljatok meg több hangsúlyt fektetni az előjátékra, hátha akkor megszűnnek a kellemetlenségek! :)

20/L

2017. febr. 18. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!