Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első sex az új pasival, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soe81 kérdése:

Első sex az új pasival, ti hogy reagálnátok le? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még nem volt ilyen tapasztalatom, hogy valaki megkérdezze akivel először fekszem le, hogy aktus alatt kiveszi és bocsánatot kér, de nem akarta, hogy belém menjen..teszem hozzá sehova sem ment, nemhogy belém..és utána megkérdezte,hogy lehetett volna e?

én úgy gondolom, hogyha megengedem, hogy..akkor tudom mit csinálok..örülnöm kéne neki, hogy így történt, vagy ez megint csak a pasi egojának szólt..Azt tudni kell, hogy nem fekszem le akárkivel és ez is egy több hónapos ismerkedés után történt.De még hasonló szituban sem volt részem..

2017. febr. 16. 09:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Rendben, nos bizalmi alapon alapul a sex nálam, ezért sem volt gumi..feltételezem a másiknak is, hiszen akkor megtett volna mindent azért, hogy gumit húzzon ha fél a nemi betegségtől..stb..a kérdés, mivel még nem voltam ilyen szituációban arra irányult, hogy normális dolog e ez így, hogy egy pasi sex alatt ilyet mond, csinál?Egyébként azt mondtam, hogy nem lett volna akadálya a dolognak
2017. febr. 16. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor tisztázzuk: ha jól értem megszakított közösülésről van szó. Ez általában 2 esetben szokott előfordulni: 1. Védekezés a nem kívánt terhesség ellen. Nem a legbiztonságosabb mód, bár ismerek olyan párt, akik így védekeznek évek óta, terhesség nélkül. Ha ez az eset van, és előre nem lett egyeztetve a védekezési mód, akkor a pasi felelősséget érzett, hogy ne ejtsen teherbe, és Ő ezt a cselekményét védekezési módnak gondolta. 2. Vannak lányok, akik nem szeretik, ha a partnerük beléjük élvez. Nem tudni erről beszéltetek-e előtte. Lehetnek a partnerednek olyan korábbi tapasztalatai, hogy a nők nem szeretik ezt, talán rólad is feltételezte, és mivel "nem sikerült" szerinte ezt elkerülni, gondolhatta, akaratod ellenére történt. Azt gondolom, mindkét eset a férfi felelősségteljes viselkedésre vall. Nincs probléma, egyszerűen beszéljétek meg, mi miért történt, és hajrá tovább.
2017. febr. 16. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
"szándékosan visszatartotta..én védekezem..." csak ő volt az erősebb. :-))
2017. febr. 17. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!