Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első sex az új pasival, ti hogy reagálnátok le? Többi lent.
Sziasztok!
Még nem volt ilyen tapasztalatom, hogy valaki megkérdezze akivel először fekszem le, hogy aktus alatt kiveszi és bocsánatot kér, de nem akarta, hogy belém menjen..teszem hozzá sehova sem ment, nemhogy belém..és utána megkérdezte,hogy lehetett volna e?
én úgy gondolom, hogyha megengedem, hogy..akkor tudom mit csinálok..örülnöm kéne neki, hogy így történt, vagy ez megint csak a pasi egojának szólt..Azt tudni kell, hogy nem fekszem le akárkivel és ez is egy több hónapos ismerkedés után történt.De még hasonló szituban sem volt részem..
Nem értem miért a pasi egójának szólt volna ez a dolog? Sőt, pont hogy legyőzte az önzőségét, miért baj ez?
Ez inkább neked szólt, illetve talán figyelmesebb volt a fickó az átlagnál és tisztában van a dolog következményeivel.
Előtte nem beszéltétek meg, hát tegyétek meg utólag és aszerint cselekedjetek legközelebb.
Hogyan védekeztetek?
Nekem is fura egyébként, de én ott helyben megbeszeltem volna vele, hogy mi van
Hát gondolom ez egy komoly kapcsolat, szóval tudnia kéne hogy védekezel... De az lehet, hogy kimaradt hogy szereted e ha a puncidba élveznek, lehet hogy Őt már szidták meg ezért. Ha tényleg nem beszéltétek meg, akkor teljesen normálisan reagált, figyelmes volt. De szerintem inkább te vagy furcsa, furcsán is fogalmaztad a kérdést, nem tudom elképzelni jól a szitut. Mi lett utána?
Ha meg nem komoly a kapcsolat, akkor alap hogy nem élvez beléd, bár akkor közösűlni sem kéne csak gumival.
Mondjuk mert 1. Honnan tudod, hogy nem szexel mindenkivel? 2. Mert a fogamzásgátló közel sem 100% védelem.
De már megint furán írsz... Mi a kérdés itt most akkor?
Oké, akkor nem lett folytatása... A te dolgod.
Amúgy leírod, hogy mit kérdezett a csávó, de azt nem hogy konkrétan mi ezzel a problémád és hogy mit válaszoltál.
Mi nem voltunk ott és gondolatolvasók sem vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!