Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezdjünk neki az análnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjünk neki az análnak?

Figyelt kérdés
A higiéniával képben vagyok. Szerintetek valamilyen tágító vagy dildó használata jó előtte? Vagy mit ajánlottok kezdőknek?
2017. febr. 11. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Síkosító, és elsőkörben ujjak: 1 ujj majd 2 majd 3...
2017. febr. 11. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld ki a plugot. Fontos, hogy használjatok síkosítót vagy nyálat. Először 1 ujj utána 2 és fontos, hogy ellazuljon a záróizom. Először csak a makkot utána lassan tövig lehet nyomni és kicsiket lökni majd annak függvényében, hogy lazul a záróizom lehet gyorsítani és növelni az intenzitást.
2017. febr. 11. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én a helyetekben arra törekednék, hogy az első alkalommal az az emlék maradjon meg benne, hogy az anál jó érzés volt, így következő alkalommal is vágyni fog rá, hacsak nem könyörögni fog érte. Szerény véleményem szerint - mondom, tehát ezt csak én csinálnám így - legelső alkalomra bőven elég egy ujj, nem kell semmi több. Először csak simogatnám a záróizma körül, majd egyszerűen csak kellő síkosítás mellett bedugnám a mutatóujjamat és csak ott tartanám, nem húzogatnám, nem csinálnék vele semmit sem. Érezheted, hogy néha-néha megszorítja az ujjadat. A cél az, hogy megtanulja nem szorítani, hanem tartsa lazán. Ha megy neki, az ujjaddal kezdd el masszírozni belül. Mondom, masszírozni, azaz nem ki-be húzgálni, csak nyomkodni! Első alkalommal ez szerintem bőven elég, én nem mennék tovább. Majd ha akkor is ellazultan tudja tartani a záróizmát, lehet kísérletezni azzal, hogy ki-be húzgálod. Majd ugyanígy két ujjal. És így tovább.

23/F

2017. febr. 11. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
21%
Nem félsz hogy lefing? :D
2017. febr. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!