Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy kezdjünk életünk első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjünk életünk első análjához?

Figyelt kérdés

Barátommal eljutottunk oda, hogy kipróbáljuk, milyen az anált. Mindketten akarjuk, de még egyikünknek sincs tapasztalata. kezdők vagyunk. Addig vágom, hogy nálam legyen óvszer, meg síkosító, de a barátom hogy készüljön fel? Hallottam olyant, hogy előtte ne egyen, ne igyon még vizet se. Ez igaz? Van valami trükkje a tágulásnak? Tényleg szükséges, hogy előtte belülről is zuhanyozzon? Számomra ez eléggé fura, de tényleg ti is szoktatok előtte vízsugarat felvezetni? Mi a trükkje egy meghitt anális aktusnak?

Láttam filmeken, hogy közben ilyen barna gyógyszeres üvegből valamit szagolgatnak, amitől jobb lesz a potencia. Mi az a szer? Legális?

Kérlek benneteket, mellőzzétek az alpári és bunkó bejegyzéseket, aki erre nem kíváncsi, ne olvassa. Nem véletlen raktam ebbe a csoportba a kérdésem. Életkort direkt nem írok, mert szerintem ennek most nincs jelentősége.

Ha valaki nem akarja nyilvánosan megírni, írhat privátba is.

Köszönöm.

2015. nov. 3. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Ezt szívják, hogy ellazítsa a végbelet:

Rush - Popper

A drogok történetében fiatalnak számító kábítószer. Nálunk a drogtörvény nem, de a gyógyszertörvény kitér a használatukra. Vény nélkül illegálisnak minősül. Nagy-Brittaniában legálisan használható és kapható. Sőt az Interneten is foglalkoznak a kereskedelmével.

Főleg sex-shopokban, homoszexuális mulatókban és videókölcsönzőkben árulják általában 3 ml-es ampullákban. Egy-két éve még a homoszexuálisok privilegizált drogjának tekintették, ma már jelen van diszkókban, partikon, mulatókban.

Magyarországon nem tartozik az elterjedt drogok közé. Kis üvegekben, fiolákban árulják, különböző fantázianévvel ellátva. (Bad Red, Bronx, G.I., One, Rush, Hard Ware, Quick Silver, Rock Hard, Rave, Kix, TNT, XXX-rated). Különbség nem csak a csomagolásukban van. Hatóanyaguk is különböző, de mindegyik az alkyl-nitritek csoportjába tartozik: amyl-nitrit, propyl-nitrit, butyl-nitrit, izobutyl-nitrit. A cimke nélküli poppers, rossz minőségű, kétes eredetű nitritre utalhat.

A hatásuk azonban azonos, gyorsítja a szívverést, de a vérnyomást csökkenti. Többnyire a nemi vágy serkentésére, fokozására használják, ellazítja és ingerli a végbélzáró simaizmokat (*1987-ben az USA-ban a homoszexuális férfiak 95%-a rendszeres nitrit-használatról számol be). Van aki csak a gyors, euforizáló, "ütős" flash-e miatt használja.

A folyadék gőzének belégzése után a hatása azonnal érezhető. Közvetlenül az üvegből, vagy átitatott zsebkendőből történik a belégzés. Használatának gyakori kísérője a fejfájás, szédülés, eszméletvesztés, mivel a vérnyomást csökkenti.

[link]

2015. nov. 3. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Első hozzászólónak! Azért ne ajánljunk már mindjárt nekik az első alkalomkor Rusht! :)

A technikát írd le nekik, hogy hogy készüljenek elő! Úgymind behatoló oldalon és befogadó oldalon! :)

Egyébként,nagyon jó,ami a leírásban van,vizsugár kell többször,utána síkosítás és tágítás!Lényegében ennyi.

2015. nov. 3. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Keress rá: "Anális szex - hogyan kezdjük el ?"

Ezerszer le lett írva már minden.

2015. nov. 4. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
A RUSH mar legalabb 10 eve jelen van az ejszakai meg a a nappali eletben is Magyarorszagon. Nem tudom honnan vetted, hogy itthon ritka lol
2015. nov. 4. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves második. Egyszerűen csak megválaszoltam a kérdés ezen részét:

"Láttam filmeken, hogy közben ilyen barna gyógyszeres üvegből valamit szagolgatnak"

Ajánlást nem tartalmazott a hozzászólásom, azt csak te lépzelted bele ostobán.

2015. nov. 4. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak ötleteket tudok adni mert gyakorlati dolgaim nekem sincsenek csak úgy magammal... és szerintem a barátod olyasmit kell csináljon a vízsugárral, hogy egyszerűen beengedi, meg kell szokni ezt. Egy idő után elkezdi érezni hogy "megtelik" akkor hopp a wc-re és ki az egészet. Ezt 3x ismételve jó eséllyel kiürül az ember, nekem mindig bejött. El kell lazuljon, kicsit mintha wc-zni akarna de nem erősen. És lassú legyen, kommunikáció fontos, előtte meg lehet érdemes ujjal próbálkozni, akár ő magának az elején.

De ez csak az ahogy én oldanám meg. Hajrá :)

2015. nov. 8. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!