Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjünk hozzá a swingerezéshez?
A férjemmel úgy döntöttünk ki szeretnénk próbálni ezt is, nagyon izgat minket ez a lehetőség! Nem voltunk még soha ilyen szituációban. Párcseréztünk már, de ezen túl még nem mentünk!
Akik már kipróbálták, tudnának segíteni? Hova érdemes menni, mik a legfőbb szabályok, mennyire élvezetes?
Előre is köszönöm! :)
Én voltam párban és egyedül is jó volt nekem bejött minden alkalom bár a Pesti Club nem volt olyan jó
Volt egy két férfi aki többet akart mint ami lehetséges
A fő szabály mindent lehet de semmi nem kötelező és senkit nem kényszeríthetsz vagy zaklathatsz mert akkor repülsz
Ott lehet a párokkal ismerkedni általában van szauna masszázsfürdő nyitott és zárt szobák egy nagyobb helység ahol táncolni beszélgetni ismerkedni tudtok
Ha valaki vagy valakik szimpatikusak nektek bármi és bármilyen felállásban lehet amit mindenki elfogad de ha csak egymással akartok lenni és foglalkozni az is természetes dolog
Még voltam anno már nincsen Tiszafüreden is az nekem bejött többször voltam és mostanában készülök a Miskolci Club ba nem ott lakom
És hát attól függ merre laktok mert azért sok helyen van már és a neten szinte minden Club fent van és lehet róla véleményeket olvasni
Nekem nagyon tetszett ha már volt nálatok párcserés sex akkor fogjátok szeretni mert általában sok pár van aki ezért megy ilyen helyre és nem csak nézelődni szoktak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!