Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, és mit kezdjünk a helyzettel?
Nos, az a helyzet, hogy amikor párom felhúzza az óvszert, utána egyből leáll a szerszáma... Ha leveszi akkor pedig egyből megint kezd felállni. Mindig ez van ha felhúzza. :S Mit lehet ilyen helyzetben csinálni? :/ Esetleg más óvszer kipróbálása ami ultra vékony vagy valami? (egyébként párom szűz, én már nem)
én 17/L
párom 18/F
Milyen a márkája?
Durexet ajánlom.
Na, de melyiket szagolgattad? A kúpot, vagy a tablettát? :D
A tablettának tényleg nincs szaga, de az nekem nem oldódott föl teljesen! :S A kúp meg frankó, csak az meg nekem büdös! :D
Durexet próbáltunk, ráadásul az ultravékonyat is, de az sem jó, ugyanúgy leáll :S miután leveszi utána pedig egyből kezd megint felállni.
rendben köszönöm a válaszokat, valami pharmatexet kipróbálok, szétnézünk :) még énsem szeretném nagyon gyógyszerezni magam, de az is elég biztonságos módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!