Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet tökeletes agy házasság szex ( behatolás orál ) nélkül, de sok bújással puszilózással és ha amúgy minden ok?
Ez sokminden, csak nem normális házasság.
Mi 48 évesen naponta szexelünk és igényeljük egymás testi közelségét. Ha az ember szereti a másikat, akkor ez ösztönös. Meg lehet játszani sokmindent, de attól hogy szmulálunk valamit, az nem lesz tökéletes. Viszont sérülékeny annál inkább.
Te normális vagy kérdező?
Egy 48 éves egyáltalán nem öreg, arról nem beszélve, hogy neki legalább vannak egészséges igényei, míg neked nincsenek.
Amúgy nekem se lenne kedvem olyannal szexelni, akin látom, hogy kényszerből csinálja.
És lehet, hogy veled 1 hónapban egyszer van kedve, de mással annál inkább lenne (vagy akár van is).
Úgyhogy ez kérdező minden, csak nem tökéletes házasság. Ez egy hazugságokon és képmutatásokon alapuló házasság, ahol sokkal nagyobb gondok vannak, mint azt te gondolod.
"A kérdező kommentje: 48 eves fonnyado testekkel naponta sexelni? Brrrr"
Na látod, ezért nem lesz soha tökéletes kapcsolatod. Nem csak a mostani nem az egyáltalán, hanem ha váltasz, a többi sem lesz az. (A mostani párod meg nagyon sajnálom.) És ne haragudj, de szerintem te még szellemileg kb. egy 15 éves szintjén lehetsz.
Egy 48 éves test még nem fonnyadó, de ha az is lenne, engem az sem zavarna, mégpedig azért mert szeretem. Te nem tudod, mi az hogy szeretet. Mi lesz veled, ha majd ennyi idős leszel? Nálunk nincsenek tabuk, ha gondunk van őszintén megbeszéljük, és nem szimulálunk.
Felvállaljuk a testünket, nudista strandra járunk, mert az a természetes, és nagyon remélem, hogy 80 évesen is naponta fogjuk megkívánni egymást. A szex nagyon fontos része egy kapcsolatnak, annak az intimítása nem pótolható "sok bújással puszilózással", mert ha szereted a másikat, akkor meg is kívánod szexuálisan is, illetve ha ő kíván meg, akkor természetes, hogy megadod neki, amit szeretne.
És ne felejtsd, a szex igen fontos része az egészséges életnek is, a ritka szexuális élet rengeteg betegség forrása.
Egyébként én az orált sem tartom még rendes szexnek, csak a behatolást. Az orál előjátéknak nagyon jó, de rendes párkapcsolatban édeskevés.
Szóval hiába győzködöd magad, hogy amúgy minden ok, mert semmi sem ok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!