Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti mennyi idő után tudtatok igazan élvezni a szexet? Egy ideig még fájt az első behatolás?
Sziasztok!
Egy honapja élek nemi életet, bár nem sokat voltunk még együtt a barátommal. (6-7 alkalom kb) Egyre jobban el tudom engedni magam, es átadni at érzéseknek magam. Viszont az első behatolás mindig fáj, csak egy-két lökésig, utána már teljesen jo, mert nagyon fel vagyok izgulva mire odajutunk. Ilyen volt veletek? Illetve orgazmusom még sosem volt, de ettol eltekinte nagyon élvezem a szexet, csak mindig mintha egy lépésre lennék az orgazmustol, de nem érem el. Irnatok kerlek ezzel kapcsolatban tapasztalatokat?
Teljesen normális. Nálunk másfél-két hónap volt mire teljesen fájdalommentesen ment a behatolás. Mi az első alkalom után tartottunk egy hét szünetet, hogy begyógyuljon aminek be kell, utána fokozatosan növeltük az együttlétek számát és idejét.
Az orgazmussal kapcsolatban: Nekem még nem volt hüvelyi orgazmusom, csak úgy tudok elmenni, ha a csiklómra is figyelünk... Az ismerőseim is a csiklóizgató megoldást tanácsolták, nekik is az vált be. Kérd meg a barátod, hogy miközben benned van, foglalkozzon a csiklóddal is. Síkosított kézzel körkörösen masszírozza, simogassa... Vagy keressetek egy olyan pózt ahol a csiklódnak is jut az ingerekből. :)
A kedvencem egyébként az, amikor ő belémélvez aztán engem nyelvvel kényeztet tovább. Olyakor igazi remegőseket tudok élvezni. :)
én kb a 10. alkalomig éreztem még fájdalmat az első pár behatolásnál, aztán ez mindig csökkent, majd teljesen elmúlt, és utána kezdtem tudni igazán élvezni a szexet.
sajnos hüvelyi orgazmusban nincs tapasztalatom abban nem tudok véleményt írni
Nekem nem fájt soha, de az eleje nekem még majdnem mindig ilyen furcsa... Amúgy nekem ez az egyik kedvencem az egészben! :D Ha mondjuk 1-nek vesszük azt, hogy ülök a buszon és bambulok, 100-nak meg az orgazmust,akkor ha mondjuk 40-50-nél jön a (hurrá!) behatolás, akkor minimum 75 lesz belőle, csak és kizárólag ettől az érzéstől! Imádom!
És az előző válaszolók már megmondták a tippet: tegye oda a kezét a barátod és az orgazmusod problémája megoldódik! :D
Az első sem fájt, csak kellemetlen volt a behatolás. Akkor nem is volt orgazmusom. Még, ahogy emlékszem, a behatolás úgy 3-4 alkalommal kellemetlen volt, minden "előkészítés" ellenére, de akkor már volt orgazmusom. Aztán meg minden jó volt, ahogy a nagykönyvben is meg vagyon írva. :)
Mondjuk, hozzátartozik az igazsághoz, hogy sosem féltem, és nem aggódtam a testem miatt, és szégyenlős sem vagyok. 39 N
Az exszel mindegyik fájt, nem is maradtam vele sokáig emiatt.
A páromnál csak ha olyan pozban kezdjük (pl.kutya vagy oldalt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!