Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fájhat egy férfinak a szex? Illetve lányok, ti már jártatok így?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy még eléggé tapasztalatlan vagyok a szex terén, és általában az legelső behatolás mindig fáj. (eddig körülbelül 4-5 alkalommal voltunk együtt) És múltkor a barátom megjegyezte, hogy neki is fáj, bár fel voltam izgulva nagyon is, de valahogy az elsőnél mindig szűkebb még a hüvelyem. Ez meddig áll fenn vajon?
Illetve tegnap voltam együtt a barátommal, az ölében ültem, ő pedig az ágy szélén. És valahogy kicsúszott belőlem, én pedig lendületből ráültem a férfiasságára. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, egyszerűen olyan zavarba jöttem, hogy szörnyű. :D Illetve uána abbahagytuk, mert fájt a barátomnak. És eléggé bűntudatom van az eset miatt, főleg mert valahogy zavaromban elkezdtem nevetni az egészen, holott nem volt vicces, csak már nem tudtam mit reagáljak. :'D
Köszönöm!
19/L
Merev állapotban extrém esetben el is törhet a hímvessző... Úristen, ezt leírni is rossz. :D
Mondjuk én alapból szeretek felül lenni, de amikor az exemmel lovagló pózban csináltuk, volt bennem egy enyhe félelem. Szóval csak óvatosan!
Óvszert használtok? Ha nem, akkor lehet azért, mert nem vagy elég nedves. Erre síkosító a megoldás.
Viszont ha használtok, és nedvességgel sincsen baj, akkor vagy szűkülete vagy, vagy rövid a fékje. Ezen kívül lehet, hogy neki nem kényelmes az a póz, csak nem meri mondani. Mindenkinek van ilyen póz.
Nekem sajnos rengeteg ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!