Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok-fiúk! Hogy lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-fiúk! Hogy lehetne megszerettetni egy lánnyal a szopást?

Figyelt kérdés

Adott egy lány (barátnő) aki nem kedveli a szopást. Néha csinálja, mert tudja, hogy a párjának jólesik, de amúgy nem szereti. Fura ízű-szagú (ápolt hímtagról van szó), túl nagy, nem tudja a szájába venni.. ilyesmiket mond

Hogy lehetne megszerettetni vele? Nyilván semmi erőszakos, a cél, hogy mindenki jól érezze magát!

A kérdés elsősorban lányokhoz, nőkhöz szól, hiszen ők vannak a gyakorlatiasabb oldalán a dolognak, de írhatnak férfiak is, ha van valami jó ötletük.

2017. febr. 8. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Itt tényleg úgy tűnik a lány részéről nincs meg a kémia.
2017. febr. 8. 19:00
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Akkor úgy tűnik a rengeteg előváladék zavarja. Azzal együtt viszont tényleg nem finom a tejszínhab. Sajnos ezzel a problémával nem tudsz mit kezdeni, hiszen az előváladék mennyiségét nem te szabályozod. Talán időnként meg lehet törölni, de ha tényleg olyan sok jön, akkor ez sem javít sokat a helyzeten. :(
2017. febr. 8. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
És ha szimplán a csaj nem szeret szopni? Vannak akik egyáltalán nem bírják megcsinálni... Függetlenül attól h kiről van szó. Ha ez a helyzet érd be azzal a kevéssel amit egyáltalán ad neked!
2017. febr. 8. 20:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez a kémiás bullshit, nagyon jól működik köztünk kb minden egész régóta. Inkább az van amit utolsó írt, de ugye a kérdés erre irányult, hogy hogy lehetne megszerettetni vele
2017. febr. 8. 21:39
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy aggódik, hogy nem csinálja jól, zavarba jön.

Legyen lehetőleg sötét, ne nézd ahogy csinálja, fejezd ki, ha valami különösen jól esik, hallja, érezze hogy élevezed amit csinál.

22/L

2017. febr. 9. 10:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm se szereti akárhogy tisztálkodok előtte,és ő is törölget állandóan ami néha nagyon letud lombozni.Úgyhogy én már nem is kérem tőle,de ő sem ajánlgatja magától úgyhogy biztos jó így neki.
2017. febr. 10. 06:29
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem tetszik neki az illata, sehogy.

Ex is állandóan orálisat akart, de rohadt keserű volt, már a szagát sem bírtam.

A párom ellenben édeskés, és imádom orálisan kényeztetni. :)

2017. febr. 13. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:
13%
Nálam az a megoldás hogy én (F) mosom a punciját, ő (N) mossa a farkam! És nincs apelláta! /Én előtte is megmosom mert kicsit bátortalanul mossa! :) /
2021. ápr. 15. 20:33
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
A berettát a fejéhez nyomod, és megkérded: Volna kedved szopni szerelmeme? :)
2022. febr. 24. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!