Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszerettetni magad egy lánnyal?
a kérdés az hogyan tudnám magam előnyős helyzetbe hozni azaz megszerettetnem magam egy osztálytársammal aki visszautasított egy pár honapja és most baráti kapcsolatban vagyunk érdemes megpróbálni valahogy ?
14-15 éves lányok ti ezt hogy fogadnátok ha vki igy kőzeledne felétek ezek után (14 f vok a lány meg 14 l)
Szerintem próbálj minél többet beszélgetni vele,sulin kívül is eljárni,majd lesz belőle valami!Én ezt tenném a helyedben, ha megbízik benned,talán már nem csak arról fogtok beszélgetni,hogy XYZ úgy néz ki mintha bep*ilt volna....:D
Nekem ez a véleményem:) 14/L
Semmi esélye hogy gyorsan bevágódj nála.
Ha elfogadja a személyes közeledésed olyan értelemben hogy hajlandó időt eltölteni veled kettesben...az jó jel.
Szerintem csak akkor indulhatsz el ha ez már megvan.
Onnan kezdve megmutathatod neki hogy igenis fasza csávó vagy és hogy ő veszít azon ha nem jártok és nem te.
Lehet hogy sokáig tarthat a dolog de sokmindent elérhetsz ha jól csinálod, pl érintsd meg mikor témát váltasz...és használj kötőszavakat közben...pl erről jut eszembe...
nézd végig az életed vagy mások életét jó történetek után és add elő úgy mintha veled történt volna...és egy picikét viccesen meséld
Légy a társaság középpontja hogy felfigyeljen rád.
Ne zaklasd vagyis ne keresd mindig.
És tartsd szem előtt hogy barátzónába rakott. Ebből ki kell kecmeregned. A barátzóna szívás. És kettőtök közül TE vagy a fontosabb önmagadnak! /kétségbeesés elkerülendő/
Jakomo 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!